Annonce:
Annonce:

Tror på Fuglsang som Tour-vinder

Kammeraten Chris Anker Sørensen tror på en stor fremtid for Jakob Fuglsang, der er på vej mod sin første kontrakt med Saxo Bank

Jakob Fuglsang tager i vinter hul på eventyret som professionel cykelrytter for Team Saxo Bank - IT Factory. (Foto: Thomas Sjørup)
Jakob Fuglsang tager i vinter hul på eventyret som professionel cykelrytter for Team Saxo Bank - IT Factory. (Foto: Thomas Sjørup)
Annonce:
Følg Cykling

Der er stor respekt - og større forventninger fra Chris Anker Sørensens side til holdkammeraten og vennen Jakob Fuglsang.

- Når vi træner sammen, så er Jakob rigeligt stærk på stigningerne, og han er bedre på enkeltstarter end jeg er, så jeg tror bestemt potentialet er der, siger Chris Anker Sørensen til holdets hjemmeside.

Fuglsang skrev i denne sæson under på en toårig kontrakt med Team CSC Saxo Bank og har kørt et par løb i efteråret. Det er dog til træning, Chris Anker Sørensen for alvor er blevet imponeret over mountainbike-rytteren.

- Der er langt fra træning til løb på det øverste niveau, men når det så er sagt, så tror jeg virkelig Jakob kan ende med at nå langt, og jeg vil ikke blive helt overrumplet, hvis han går hen og vinder Touren en dag. Men nu må vi se, hvordan det går med overgangen, siger Chris Anker Sørensen.

Usikker Fuglsang
Jakob Fuglsang, der er skiftet fra Team Designa Køkken, er selv mere forsigtig i sin vurdering.

- Jeg er spændt på at se, om det nu er rigtigt, at jeg kan klatre så godt. Jeg ved jo ikke helt, hvad jeg kan på det øverste niveau, for så meget har jeg ikke kørt på landevej, og slet ikke i de rigtige bjerge.

- Til træning kan jeg klare mig godt, når vi klatrer, men jeg ved ikke, hvordan jeg vil kunne klare mig i etapeløb med rigtige bjergetaper over lange distancer, siger Fuglsang, der viste potentialet i begyndelsen af august, hvor han vandt Post Danmark Rundt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: