Riis holder på stærk russer

Alexandr Kolobnev fortsætter karrieren hos Team Saxo Bank - IT Factory efter to succesrige sæsoner

Alexandr Kolobnev har hentet flere sejre til Team CSC Saxo Bank. Hér 3. etape af Paris-Nice sidste år. (Foto: AP)
Alexandr Kolobnev har hentet flere sejre til Team CSC Saxo Bank. Hér 3. etape af Paris-Nice sidste år. (Foto: AP)

- Alex har vist sig at være en god, stabil rytter, der er faldet rigtigt godt til på holdet. Han har et vinderinstinkt i sig, og formår at lave resultater i løb, han har sat sig som et mål lang tid i forvejen, fortæller sportsdirektør hos Team Saxo Bank - IT Factory, Kim Andersen om russiske Alexandr Kolobnev, der har forlænget sin kontrakt med holdet.

Således er de to parter nu bundet til hinanden til 2010.

- Jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville fortsætte på holdet. Jeg har været glad for at være her i de to år, og jeg tror på, at det er her jeg kan udvikle mig mest. Første halvdel af sæsonen gik ikke helt, som jeg havde håbet på, men jeg bekræftede i anden halvdel af sæsonen overfor mig selv, at jeg gør store fremskridt hele tiden.

- Jeg regner med at kunne tage endnu et skridt frem i næste sæson, og lave flere resultater gennem hele sæsonen, siger Kolobnev, der blandt andet satser på at at være godt kørende i Amstel Gold Race og Liège-Bastogne-Liège.

Kolobnev sluttede på andenpladsen i Clasica San Sebastian, på tredjepladsen i Giro dell-Emilia og på fjerdepladsen ved OL.