Larsson bliver hos Team CSC

Svenske Gustav Larsson har valgt at forlænge sin kontrakt med Team CSC og håber på en plads i Tour-feltet

Gustav Larsson leverede en fremragende præstation, da han hentede OL-sølv i enkeltstart i august. (Foto: AP)
Gustav Larsson leverede en fremragende præstation, da han hentede OL-sølv i enkeltstart i august. (Foto: AP)

Bjarne Riis får de kommende tre år glæde af svenske Gustav Larsson på Team CSC Saxo Bank.

Den svenske enkeltstartsspecialist har valgt at forlænge sin kontrakt med det danske hold i bestræbelserne på at udvikle sig yderligere.

- Det er først og fremmest skønt for mig at vide, at jeg skal være på det samme hold de næste tre år. Jeg har befundet mig perfekt her i år og trives enormt godt med de andre ryttere og folkene omkring holdet, siger Larsson i en pressemeddelelse.

- Jeg skal sætte mig nye mål og forsøge at forbedre mig yderligere. Forhåbentlig indebærer det, at jeg kører stærkt nok til at køre mig på Tour de France-holdet til næste år, siger han.

Larsson skiftede inden denne sæson fra Unibet.com og har det forgange år gjort sig bemærket i blandt andet Giro d'Italia med en samlet 14. plads samt OL-sølv i enkeltstart.

- Gustav har været en enorm værdifuld rytter for os i år, og hans resultater har ganske enkelt været strålende fra start til slut. Udover at være en decideret enkeltstartsspecialist har også vist sig at være særdeles skarp i bjergene, hvilket han blandt andet viste ved at sidde med langt fremme på Giroens hårdeste bjerge og generelt yde en stor indsats for holdet, siger Bjarne Riis.