Av! Saxo-sprinter i grumt styrt

Jonathan Cantwell styrtede voldsomt på dagens anden etape af Tour of California

Det bliver ikke nemt at falde i søvn for australieren (Foto fra Jonathan Cantwells twitter-profil)
Det bliver ikke nemt at falde i søvn for australieren (Foto fra Jonathan Cantwells twitter-profil)

Rytterne led så sandelig i den amerikanske varme ved etapeløbet Tour of California. Med temperaturer på over 40 grader blev det en særdeles hård dag i sadlen for alle feltets deltagere, hvor flere var meget tæt på at kollapse i den ekstreme varme.

En af dem, der var ekstra uheldig, var Saxo-Tinkoffs australske sprinter Jonathan Cantwell, der styrtede voldsomt undervejs på etapen. På sin twitter-profil viser han billederne af, hvor slemme efterveerne af styrtet var:

- Det var ikke en god dag i dag. Over 40 grader varmt, og jeg styrtede voldsomt i asfalten. Mistede hud overalt på kroppen og er nu på vej mod hospitalet for at blive undersøgt for brækkede ribben, skrev australieren på sin twitter-profil efter etapen.

Se også: Rytterne lider i CalifornienSe også: Ups: Der var vist kommet én i mål før mig

Et par timer senere var der dog en positiv melding fra Cantwell om skadens omfang, og han fortalte samtidig, at både shorts og t-shirt blev revet totalt i stykker i styrtet.

- De gode nyheder er, at jeg ikke har nogle brækkede ribben. De er bare virkelig forslåede. Tak for hilsnerne allesammen, det ser ikke ud til, at jeg starter etapen i morgen, lyder det.

Bortset fra Cantwells uheldige styrt var der lidt mere at glæde sig over for Saxo-Tinkoff. Holdets nye australier Michael Rogers leverede en god præstation, da feltet sluttede etapen på toppen af en seks kilometer lang stigning.

Han endte etapen på 5. pladsen, 55 sekunder efter den overraskende colombianske etapevinder Janier Azevedo, der også fører samlet. Rogers ligger også nummer fem i klassementet.

Løbet slutter natten til mandag dansk tid.

1 af 2 AV. Bare av... (Foto fra Jonathan Cantwells twitter-profil)
2 af 2 Det bliver ikke nemt at falde i søvn for australieren (Foto fra Jonathan Cantwells twitter-profil)
0 kommentarer
Vis kommentarer