Worre: Watches-Onfone er ikke gode nok

Jesper Worre fra Danmarks Cykle Union mener ikke, at Christina Watches-Onfone har tilstrækkeligt niveau til at være med i Danmark Rundt

Christina Watches-Onfone har ikke noget at gøre i Danmark Rundt, ifølge løbsdirektør Jesper Worre. (Foto: Polfoto)
Christina Watches-Onfone har ikke noget at gøre i Danmark Rundt, ifølge løbsdirektør Jesper Worre. (Foto: Polfoto)

I går tabte Michael Rasmussen en ankesag mod Rabobank. I dag måtte han se sit hold Christina Watches-Onfone blive snydt for en plads i Danmark Rundt.

Ny nedtur: Kyllingens hold får knivenKyllingen i chok: Mister mange millioner

Holdet mener selv, at det burde være helt naturligt, at de blev udtaget til det danske løb, men ifølge løbsdirektør Jesper Worre, har holdet ikke levet op til kravene ved løbet.

- De fire vi har udtaget er dem, der har levet bedst op til udtagelseskravene, og Watches-Onfone har simpelthen ikke haft noget fantastisk godt forår, siger Jesper Worre til Ekstra Bladet.

Team Watches-Onfone har kørt en del løb uden for Europa for at høste point hjem til ranglisten. Men det tæller ikke i Jesper Worres bog.

- Vi har ikke skelet til etapeløb i Nordafrika eller i Korea. Det er umuligt for os at se niveauet, hvis vi ikke er til stede, siger han.

Uoficielle ranglister tæller kke
Christina Watches-Onfone har selv annonceret, at de er det bedst rangerede danske hold, ifølge CQRanking. Den rangliste giver Jesper Worre dog heller ikke meget for.

- De ligger nummer 58 på den officielle liste, og de er ikke det bedste danske hold. Hvad der ligger af uoficielle ranglister på forskellige hjemmesider kan vi ikke bruge til noget, siger han til Ekstra Bladet.

Hembo: Alle kan se hvad der foregår

Der har tidligere på foråret været en del skænderier mellem Dansk Cykle Union og Christina Watches-Onfone. Jesper Worre fastslår dog hårdnakket, at det ikke har haft nogen betydning.

- Det har intet med sagen at gøre. Alle som jeg har snakket med i dansk cykelsport, har sagt, at de ikke kører specielt stærkt. De har ikke kørt særlig godt herhjemme i kvalifikationsløbene, siger han.

Kun én interessant dansker
Derudover fokuserer Post Danmark Rundt meget på danske ryttere, og der mener Worre heller ikke, at Watches-Onfone står specielt stærkt.

- Deres danske vinkel er meget lille. I teorien har de én rytter, der er interessant set med DCU-øjne, og det er Jimmi Sørensen, siger løbsdirektøren til Ekstra Bladet.

Han vil ikke sige noget om, hvor tæt holdet var på at blive udtaget.

- Det vil vi ikke sige noget om. Vi udtager fire, og det er dem vi fokuserer på. Det er ligesom når vi kårer årets rytter, så siger vi heller ikke, hvem der bliver nummer to, slutter han.

Løbsdirektøren Jesper Worre har i øjeblikket god tid til at koncentrere sig om Danmark Rundt efter, at han i går forlod posten som direktør i DCU.

DCU dropper Jesper Worre som direktørJesper Worre efter afskedigelse: Det er vemodigt