TV2-vært bestjålet under Tour de France

Claus Elming og resten af TV2-mandskabet vågnede mandag op til en dårlig nyhed og en skidt start på ugen og hviledagen under Tour de France

Sideruden på TV2s SNG-bil var smadret, så man kunne række ind efter et par solbriller (Twitter/Privatfoto)
Sideruden på TV2s SNG-bil var smadret, så man kunne række ind efter et par solbriller (Twitter/Privatfoto)
Følg Cykling

Den kendte tv-vært, NFL-kommentator og nu også Tour de France-vært, Claus Elming, rejser rundt i Frankrig som en del af TV2's Tour-hold, og det har indtil videre kostet ham dyrt. I hvert fald i solbriller.

På det sociale medie Twitter har han tidligere fortalt, at han allerede en uges tid inde i løbet var på sit tredje par solbriller, fordi de andre enten var smadret eller mistet. Nu kan han så godt finde par nummer fire frem, for i nat havde TV2 indbrud i deres satelit-vogn, og her blev værtens solbriller stjålet.

TV2-vært forsvarer Rolfs 'blær og pral'

Tyvene havde smadret sidevinduet i vognen, og ud fra billedet at dømme, ser det ud til, at de kun er gået efter Elmings solbriller. Der er således kun slået et lille hul, hvor man kan række en arm ind.

Twitter fortæller Elming om den kedelige morgennyhed:

- Solbrille-gate fortsætter. Indbrud i sng-bilen. Nu oppe på 4 par mistede/ødelagte solbriller<br /><br /><p>Det stjålne par solbriller havde Elming i øvrigt selv reklameret for på <a href="https://twitter.com/NFLming" target="_blank">Twitte</a>r, så om det er en af hans 10.769 følgere, der har fået smag for dem, eller om det bare er en sobrilleløs fransk indbrudstyv, der er kommet forbi, er ikke til at vide.</p><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet"><p>Hvor der handles, der spildes... Eller tabes. Er nu på 3. par solbriller! <a href="https://twitter.com/search?q=%23blirendyrtour&amp;src=hash">#blirendyrtour</a><a href="http://t.co/dT2FT47jhW">http://t.co/dT2FT47jhW</a></p>— Claus Elming (@NFLming) <a href="https://twitter.com/NFLming/statuses/352369400126513153">July 3, 2013</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><p>Men Claus Elming må i hvert fald igen finde sig et par solbriller. Godt der er kun er små to uger til løbet slutter.</p><a id="_06fbf6c4-ad16-4a22-92ee-3dc9646c2a6e" href="https://ekstrabladet.dk/sport/cykling/article4500261.ece">Glad Contador: Derfor angreb jeg ikke Froome</a><br /><br /><br /><br /><a id="_9904d4ca-6662-40e8-ace3-16c1f6054e2f" href="https://ekstrabladet.dk/sport/cykling/se-grafikken-giftig-sidevind-kan-smadre-alt-i-dag/4626516">Se grafikken: Giftig sidevind kan smadre alt i dag</a><br /><br /><br /><br /><a id="_68280f35-00ed-4393-91fd-1b9ede96fa2b" href="https://ekstrabladet.dk/plus/saadan-fungerer-sprintertoget/4626502">Sådan fungerer sprintertoget</a><br /><br />

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt