Annonce:
Annonce:

Favoritterne igen snydt af dansk stortalent

20-årige Magnus Cort Nielsen tog sing anden sejr i Post Danmark Rundt, da han kom først i mål i Asnæs

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup
Annonce:
Følg Cykling

Magnus Cort Nielsen fra Team Cult Energy fortsætter med at overraske i Post Danmark Rundt.

Lørdag vandt den 20-årige dansker sin anden etape i årets løb, da han kom først over målstregen på 4. etape fra Høng til Asnæs.

Cort Nielsen, der fredag måtte aflevere løbets førertrøje til Matti Breschel (Saxo-Tinkoff), slog til på den afsluttende stigning, hvor han indhentede Sasha Modolo (Bardiani) og sikrede sig sejren.

Cult-boss: Magnus Cort overrasker eller brænder sammen

Danskeren vandt tidligere på ugen 1. etape og kørte derfor i løbets førertrøje på etaperne torsdag og fredag.

Det var landsmanden Martin Mortensen (Team Concordia Forsikring-Riwal), der iscenesatte den spændende afslutning, da han kørte væk fra feltet med omkring 30 kilometer til mål. Mortensen fik hurtigt selskab af Sasha Modolo.

Annonce:

Udbryderduoen fik slået et hul til feltet på 50 sekunder, men med omkring 10 kilometer til målstregen begyndte Saxo-Tinkoff at arbejde for den gule førertrøje Matti Breschel bagude.

Til trods for det forholdsvist store hul, så kunne Saxo-Tinkoffs lokomotiv godt hjulpet af Lars Baks Lotto-Belisol-mandskab hurtigt hente ind på udbryderne. Martin Mortensen blev opslugt med to kilometer til mål, mens Sasha Modolo fortsatte sit togt.

Cort efter ny sejr: I dag gjorde jeg det selv

Den afsluttende stigning passede perfekt til Matti Breschel, men det var i stedet Magnus Cort Nielsen, der havde de bedste ben i Asnæs. Cult-rytteren hentede nemt Modolo og kastede sig ned i asfalten, da sejren var sikret.

Matti Breschel topper fortsat klassementet. Saxo-Tinkoff-rytteren har et forspring på fire sekunder til Lars Bak på andenpladsen.

Den danske OL-guldvinder i omnium, Lasse Norman Hansen (Blue Water Cycling), valgte at udgå af etapeløbet kort før afslutningen på 4. etape efter flere styrt tidligere i løbet.

Rytterne skal i aktion endnu en gang lørdag, når der er en 12,1 kilometer lang enkeltstart i Holbæk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: