Saxo-Tinkoff afviser: Vi har ikke solgt holdet

Saxo-Tinkoffs kommunikationschef forsikrer, at cykelholdet fortsat er på Bjarne Riis' hænder

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup

Det passer ikke, når avisen La Gazzetta dello Sport skriver, at Bjarne Riis har solgt sit cykelhold til russeren Oleg Tinkov.

Det forsikrer Saxo-Tinkoffs kommunikationschef, Allan Jørgensen, over for DR Sporten.

- Normalt har vi det sådan, at vi ikke vil kommentere konkrete rygter som dette, men jeg vil gerne afkræfte, at Tinkov har købt holdet, siger pressemedarbejder Allan Rasmussen fra Saxo-Tinkoff til DR Sporten.

Se også: Avis: Riis sælger sit hold til Tinkov

Han vil dog ikke svare på, om de to parter ligger i forhandlinger.

- Jeg kan ikke rigtigt sige mere, end det jeg allerede har sagt. Jeg kan altså afkræfte, at han har købt holdet, siger Allan Rasmussen.

Bjarne Riis har ikke svaret på DR Sportens henvendelser.

Oleg Tinkov har tilsyneladende også set historien og kan heller ikke bekræfte den. Han skriver i hvert fald på sin Twitter-profil:

- Det er sandelig rart at være rig og berømt! De skriver artikler om én i hele verden, og for det meste er det latterligt, men det er underholdende, skriver russeren.

Se også: Riis: Det er slut med Tinkov

Oleg Tinkov ejer finansselskabet Tinkoff Credit Systems, der har været sponsor for holdet siden sommeren 2012.

Aftalen udløber med årsskiftet, hvor Saxo Bank bliver eneste navnesponsor, fordi Oleg Tinkov og Bjarne Riis ikke kunne blive enige om vilkårene for at fortsætte sponsoratet.

Det betyder dog ikke, at Oleg Tinkov har fået nok af cykelsport, tværtimod. Efter sammenbruddet i forhandlingerne med Bjarne Riis erklærede han, at han ville have sit helt eget cykelhold.

Russeren, der selv er tidligere cykelrytter, forsøgte derfor tidligere på året at købe det nuværende Cannondale-hold, men aftalen blev ikke til noget.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere