Annonce:
Annonce:

Ny rytter til Kyllingens cykelhold

Alexander Kamp vender tilbage til Christina Watches

(Arkivfoto: Christina Watches-Onfone) Sådan så det ud sidst, Alexander Kamp blev præsenteret hos Christina Watches-Onfone
(Arkivfoto: Christina Watches-Onfone) Sådan så det ud sidst, Alexander Kamp blev præsenteret hos Christina Watches-Onfone
Annonce:
Følg Cykling

Midt i balladen om Michael Rasmussen og hans bog og ikke mindst de mange beskyldninger og påstande, som han fortæller om, er der også lidt gode nyheder for Kyllingen.

Cykelholdet Christina Watches-Onfone, som Kyllingen ejer 25 % af, efter ægteparret Hembo forærede ham en stor andel i cykelholdet i 2011.

Kyllingen får cykelhold i gave

Undervejs i efteråret var der meldinger om, at det danske mandskab gik efter at blive professionelt kontinental-hold i 2014, der dermed giver holdet mulighed for at få wild cards til cykelsportens største løb, men nu tyder det på, at de planer er skrinlagt for i hvert fald en sæson.

Annonce:

I stedet forbliver holdet under nuværende rammer som kontinental-hold, hvor holdet igen går efter en plads i Post Danmark Rundt. I år blev holdet forbigået, fordi den manglede et markant dansk islæt med fokus på talenterne. Nu tyder det på, at holdet gør noget ved det. I hvert fald meddeles det, at den tidligere CWO-rytter, 19-årige Alexander Kamp vender tilbage til holdet.

Dansk rytter til Kyllingens hold

- Det er meget længe siden, motivationen og glæden frem mod den kommende sæson har været så mærkbar, og det er som at komme hjem, siger den nuværende Team CULT Energy-rytter.

- Jeg tror rigtig meget på de fremadrettede muligheder hos teamet, og det nye setup har fra starten været noget, som jeg meget gerne ville være en del af. Jeg har vidst, at min fremtid skulle være sammen med Christina Watches lige siden DM i Vordingborg, så mentalt har efteråret været en hård nød, hvor fokus ikke har kunnet undgå at være et andet sted.

- Christina Watches fik så undervejs en chance for at opgradere holdet til Procontinental niveau, hvilket forlængede processen yderligere, og personligt havde jeg da gerne set det ske, men det gør ingen forskel, da Christina Watches bliver Procontinental indenfor de næste år - det føler jeg mig overbevidst om, lyder det fra Kamp.

Det unge talent har skrevet en et-årig kontrakt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: