Chokeret over Kyllingens anklage: Det er absurd!

Den tidligere svenske CSC-rytter forsvarer sig mod Kyllingens anklager

Martin Rittsel var holdkammerat med Michael Rasmussen et enkelt år (Arkivfoto: Thomas Borberg)
Martin Rittsel var holdkammerat med Michael Rasmussen et enkelt år (Arkivfoto: Thomas Borberg)

Det er ikke kun danske ryttere, og tidligere holdkammerater der bliver anklaget af Michael Rasmussen i hans nye bog 'Gul Feber'.

Hans tidligere svenske holdkammerat Martin Rittsel bliver beskyldt for at sælge doping fra sin lejlighed i Luxembourg.

- I min tid hos CSC talte jeg ofte med Johnny Weltz om doping. Han fortalte mig om svenskeren Martin Rittsel, som kørte over fire hundrede UCI-point ind i den tid. 'Han havde jo også hele lejligheden fuld af EPO i Luxembourg', sagde Johnny.

Se også: Gemte sig fra politiet: Her er Kyllingens hemmelige dæknavn

- Mange af CSC-rytterne glemte ofte at betale for deres EPO hos Rittsel, hvad Johnny var muggen over. Det var ham, der havde skaffet det fra Spanien, og derfor ham, de stod i gæld til, skriver Rasmussen sin bog.

Den beskyldning vil den tidligere CSC-rytter Martin Rittsel dog ikke have siddende på sig. Overfor svenske expressen afviser han kategorisk Michael Rasmussens beskyldninger.

- Jeg blev chokeret, da jeg læste om det. Der er intet af det, der er sandt. Det er absurd at læse, siger Rittsel og fortæller, at det ikke var meget han havde med Johnny Weltz at gøre.

Se også: Det sagde Kyllingen: Fældede stjerner for åben skærm

- Han var sportsdirektør på det hold, som jeg kørte for, så på den måde havde vi kontakt. Men vi talte slet ikke om sådan noget. Overhovedet. Så jeg kan kategorisk afvise, at Rasmussens version er sand. Og det ville være interessant at høre Johnny Weltz' version og mine holdkammerater fra den her tid, fortæller svenskeren.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Johnny Weltz.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere