Rasmussen: Sådan udrydder vi doping

Michael Rasmussen chatter lige nu med brugerne på dr.dk, efter han klokken 21 blev interviewet til 21 Søndag. Og det hagler ind med spørgsmål

Michael Rasmussen er søndag aften i DR-Byen, hvor det helt store team er hans nye selvbiografi. (Foto: Rasmud Flindt Pedersen)
Michael Rasmussen er søndag aften i DR-Byen, hvor det helt store team er hans nye selvbiografi. (Foto: Rasmud Flindt Pedersen)

Michael Rasmussen er endnu en gang i mediernes søgelys, da hans selvbiografi 'Gul feber' udkommer mandag. Her fortæller han om sit eget massive dopingmisbrug, men kommer også med beskyldninger om flere aktører i dansk cyklesport.

Se også: Det sagde Kyllingen: Fældede stjerner for åben skærm

Lige nu chatter han med brugerne på dr.dk og her bliver der stillet mange spørgsmål til hovedpersonen. Brugeren Kresten vil gerne vide, om Michael Rasmussen har et bud, hvordan man udrydder doping for stedse i cykelverdenen.

- Den mest effektive bremse vil helt afgjort være at få den samlede medicinalindustri til at sætte markører i de forskellige præparater og dermed gøre dem sporbare, skriver han i chatten på dr.dk

Men en lovændring vil kun løse noget af problemet.

- Man kan lovgive sig ud af problemet et stykke af vejen, men den helt afgørende del kræver en holdningsændring og adfærdsændring hos samtlige aktører, skriver Rasmussen.

Se også: Rasmussen: Er en af de allermest troværdige i cykelsporten

Det er også altafgørende, at man ikke udstiller de ryttere, som falder i dopingnettet.

- Det handler ikke om at udstille den enkelte udøver som værende det sorte får, skriver han

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere