Armstrong føler sig uretfærdigt behandlet

Lance Armstrong føler sig som offer for en heksejagt, mens flere tidligere konkurrenter går fri af karantæne.

Den tidligere cykelrytter Lance Armstrong føler, at han er udsat for en heksejagt. Mens Armstrong har fået karantæne på livstid, er flere af hans konkurrenter mere eller mindre gået fri af karantæner. Derfor føler han sig uretfærdigt behandlet.

- Vi kæmpede på lige vilkår. Det vil mine konkurrenter være enige i. Men som vi har set de seneste 12 måneder, har straffen ikke været lige, siger Lance Armstrong i et større interview med cyclingnews.com. Et interview, som publiceres løbende over flere dage.

- Jeg piver ikke, og jeg klager heller ikke. Jeg observerer bare. Jeg er den, som har fået karantæne på livstid, mens andre, som foretog de samme valg, har fået en fribillet. Jeg ved ikke, det føles ikke rigtigt, fortsætter han.

Flere af Armstrongs tidligere holdkammerater vidnede imod ham i det amerikanske antidopingagenturs undersøgelse. De slap med seks måneders karantæne, og Armstrong føler blandt andet, at der måske var et hævnmotiv fra Usada-chefen Travis Tygart.

Til gengæld slår han fast, at han gerne vil hjælpe med at få stoppet cykelsportens dopingproblemer.

- Jeg håber stadig at blive inddraget i en løsningsmodel. Min telefon er tændt, men ingen har ringet til mig. Uanset hvad andre måtte mene, så elsker jeg stadig cykelsporten. Hvis jeg kan gøre noget for at hjælpe processen, så gør jeg det, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere