Tinkoff og Riis afslører fremtid mandag

Forretningsmanden og cykelbossen har indkaldt til pressemøde i London

Overtager Oleg Tonkoff Bjarne Riis' cykelhold? Begge herrer lover store nyheder på mandag. (Foto: Claus Bonnerup)
Overtager Oleg Tonkoff Bjarne Riis' cykelhold? Begge herrer lover store nyheder på mandag. (Foto: Claus Bonnerup)

Fremtiden for det danske cykelhold Team Saxo-Tinkoff bliver afsløret mandag i London, hvor Bjarne Riis har indkaldt til pressemøde i London.

Her vil den danske cykelboss orientere om 'vigtige nyheder om holdets fremtid', lyder det i indkaldelsen til verdenspressen, hvor Bjarne Riis vil være flankeret af sine profiler Alberto Contador og Nicolas Roche.

De vigtige nyheder bliver præsenteret på 1 St. Giles High Street, som gemmer på en virksomhed uden tilknytning til cykelsporten, men med seriøst mange penge på kistebunden: Googles London-kontor.

Tidligere på fredagen annoncerede den russiske forretningsmand Oleg Tinkoff over for Velonews, at han også holder pressemøde mandag ... i London.

Emnet for den rige russer skulle være offentliggørelsen af hans ejerskab af et UCI ProTour-hold.

Selv om indkaldelsen ikke er fælles, er der ikke overladt meget til fantasien ...

Se også: Riis forhandler stadig med Tinkov om Saxo BankSe også: Saxo-Tinkoff afviser: Vi har ikke solgt holdet

For over to måneder siden konstaterede Bjarne Riis over for Ekstra Bladet, at det var slut med Oleg Tinkoff. Rigmanden og hans bank var ikke en del af danskerens planer for den kommende sæson. I den seneste tid har der dog været forhandlinger mellem Bjarne Riis og Oleg Tinkov om muligheden for at overtage Riis Cycling, selskabet bag cykelholdet Saxo-Tinkoff.

Overfor tv2.dk udlægger cykelekspert Kim Plesner teksten således:

- Hvis jeg lægger de ting sammen, jeg har hørt, så overtager Tinkov licensen, Riis fortsætter som sportsdirektør, og Saxo Bank fortsætter som hovedsponsor, siger Kim Plesner.

Det er én udlægning. En anden er, at Oleg Tinkoff og Bjarne Riis holder hvert sit pressemøde med hver sine planer for fremtiden, da det er endnu ikke bekræftet, at der er tale om samme arrangement. Bjarne Riis' pressemøde streames ganske vist live på den Google-ejede YouTube, men derfor kunne søgegiganten sagtens spille en anden rolle.

Lige nu er der frit rum for spekulationer. Men én ting er sikkert, du kan ikke google dig til svaret ...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere