Riis: Nu får jeg endelig tid til min kone og mine børn

De sidste fire-fem år har været hårde for Bjarne Riis, der med salget af sit livsværk til Oleg Tinkov ser frem til at få mere frihed

Bjarne Riis ser frem til at kunne tilbringe mere tid med sine børn og konen Anne Dorthe Tanderup Riis (Foto: Sisse Stroyer)
Bjarne Riis ser frem til at kunne tilbringe mere tid med sine børn og konen Anne Dorthe Tanderup Riis (Foto: Sisse Stroyer)

Bjarne Riis ser frem til at få mere tid sammen med sine cykelryttere - og sin familie.

Det fortalte den nu tidligere danske holdejer, der mandag offentliggjorde, at han har solgt sit livsværk - cykelholdet Team Saxo-Tinkoff - til russiske Oleg Tinkov.

- De sidste fire-fem år har været hårde, og det er svært at finde en sponsor. Det har været stressende for mig.

- Med Oleg inde har vi den stabilitet, vi har brug for på holdet, og det tager presset væk fra mig, så jeg kan gøre det, jeg er bedst til efter min egen mening, siger Bjarne Riis, der fortsætter som sportsdirektør for holdet.

Se også: Riis sælger sit livsværk til Tinkov

Det betyder, at Riis får mere tid sammen med holdets ryttere, og han håber også, at salget til russeren betyder, at der fremover bliver mere tid til børnene og konen Anne Dorthe Tanderup Riis:

- Den anden grund til, at jeg sælger, er at jeg får mere frihed til at gøre de ting, jeg er god til. Og mere frihed til at være far for mine børn og en god mand for min kone.

0 kommentarer
Vis kommentarer