Andy Schleck: Jeg griner af misbrugsrygter

Schleck forsvarer sig nu mod verserende rygter om alkoholmisbrug

Andy Schleck forsvarer sig nu mod anklager om alkoholmisbrug. Det hele er rygter onde rygter, siger toprytteren (Foto: Claus Bonnerup)
Andy Schleck forsvarer sig nu mod anklager om alkoholmisbrug. Det hele er rygter onde rygter, siger toprytteren (Foto: Claus Bonnerup)

I foråret var han indblandet i en større skandale, da Andy Schleck efter at have forladt Tirreno-Adriatico blev anklaget for at være taget på hård druk på et lufthavnshotel nær München.

Det franske paramentsmedlem Pierre-Yves Le Borgn var vidne til cykelstjernens opførsel og skrev dengang følgende på sin facebook-profil om oplevelsen:

’Det var Andy Schleck. Jeg fik indtryk af at have mødt en ung mand, der har mistet kontrollen: Fuld og alene om aftenen på et lufthavnshotel'

I et stort interview med den store franske sportsavis L'Equipe giver cykelstjernen nu svar på tiltale om de florerende rygter vedrørende et alkoholmisbrug.

Se også: Schleck-nedtur fortsætter: Alene på druk efter nyt exit

Til avisen siger Andy Schleck:

- Jeg er nødt til at grine, når jeg hører, at jeg skulle have et alkoholproblem. Internettet giver mulighed for mange rygter.

Han anfægter, at politikeren skulle være i stand til alene på baggrund af, hvad han så på hotellet i München at vurdere, Schleck skulle have et alkoholproblem

- Den aften politikeren så mig, havde jeg spist middag og drukket to øl, hvor efter jeg gik alene op på mit værelse. På baggrund af de to øl, har han konkluderet, jeg drikker for meget. Folk snakker, og jeg lader dem gøre det, men det er sårende, og jeg hader uretfærdighed, lyder det fra den tidligere Tour-vinder

Se også: Her er cykelsportens skøre rigmænd

Det er ikke første gang, pressen har fået nys om Andy Schlecks alkohol og festvaner.

Således har rytteren også været indblandet i historier om drukture i Luxembourg og på den portugisiske Algarvekyst.

- I Algarve skete det samme for mig. Nogen mente, de havde genkendt mig i en underlig tilstand på et diskotek en aften. Men den aften havde jeg kun besøgt en mexikansk restaurant med min mor.

Rygterne om drukturene var en overgang ved at koste den luxembourgske rytter sin deltagelse i et storløb.

- Da Flavio Becca (daværende storsponsor på Radioshack - Leopard, red.) hørte rygterne om, at jeg havde været fuld i hovedstaden, kaldte han mig ind på sit kontor med det samme. Han ville have en snak om min deltagelse i Tour de Suisse for at finde ud af, om jeg skulle køre løbet.

Schleck endte med at køre løbet, men sluttede på en skuffende 40. plads.

0 kommentarer
Vis kommentarer