Cykelrytter kørt ihjel i Spanien

Liget af en stærkt forkommen ung mand involveret i en ulykke i Spanien tidligere på ugen er blevet identificeret som den schweiziske cykelrytter Felix Baur

Felix Baur blev kun 21 år. (Foto: Team Atlas)
Felix Baur blev kun 21 år. (Foto: Team Atlas)

Det var den blot 21-årige schweiziske cykelrytter Felix Baur, der var offeret i en ulykke, hvor en cyklist i onsdags blev kørt ned nær byen Villajoyosa nær Benidorm på den spanske Costa Blanca. Det blev bekræftet i dag.

Felix Baur var netop kommet til Spanien for at træne, og han havde på sin Twitter-profil uploadet billeder af det smukke landskab.

Ifølge det spanske cykelsite ciclo21.com har politiet oplyst, at føreren af bilen ikke var påvirket af alkohol, men at sagen i øvrigt bliver undersøgt.

Se også: Forsøgte selvmord efter positiv test

Felix Baur tørnede i det daglige ud for det lille schweiziske kontinental-hold Team Atlas Personal-Jakroo og har derfor haft berøringsflade med flere danske ryttere.

Blandt andre Lasse Norman Hansen, der da også på sin Twitter-konto kommenterede dødsulykken<br /><br /><p>- Er absolut chokeret over at høre de forfærdelige nyheder om Felix Baur!! Alle mine tanker går til hans familie!! #RIP, skiriver den olym,piske mester.</p><p>Baur blev bragt på hospitalet onsdag, men han døde først af sine kvæstelser lørdag morgen.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer