Dopingmillionær: Riis har tjent kassen på løgn

150 millioner kroner har været gevinsten for Bjarne Riis, der dopede sig til succes i cykelsporten

Jo jo - jeg løj. Men der var mange millioner at tjene på dopingsucceen, kan Bjarne Riis i dag se på sin bankbog. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Jo jo - jeg løj. Men der var mange millioner at tjene på dopingsucceen, kan Bjarne Riis i dag se på sin bankbog. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)

Hvem siger, at løgn og doping er vejen til fallit?

Ikke hvis man laver et kasseeftersyn på en af cykelsportens helt store 'dope-hoveder' - og løgnere.

Cykling Riis cykelmillioner går til vilde villaer - og vin

Ekstra Bladet kan i dag afsløre, hvordan Bjarne Riis har hentet 150 millioner kroner hjem på sin succes i cykelsporten. For mens hans præstationer på asfalten har været alt andet end rene, er gevinsten blevet det pureste guld.

- Havde det været en virksomhed, der i den grad havde forbrudt sig mod egne regler, var den blevet dyppet i tjære og rullet i fjer, vurderer kommunikations-og livsstils-ekspert Henrik Byager.

- Det sker ikke i cykelsporten, hvor vi hellere vil fascineres og opleve dramaet på sofaen under sommerens Tour de France. Jeg er selv med på holdet, der ikke kan lade være med at kigge med, når rytterne kører over Alpe d'Huez eller Mont Ventoux, erkender han.

Der er 'masser af bank' i Bjarne Riis, som har tjent millioner på en karriere fyldt med doping og løgnehistorier. (Arkivfoto: Claus Bonnerup) Cykling Rig på løgn: Bjarne Riis har tjent 150 millioner

Bjarne Riis erkender derimod ikke ret meget, når det kommer til hans beskidte penge.

Ekstra Bladet har således flere gange forgæves forsøgt at kontakte Bjarne Riis for en kommentar til denne historie. Han er heller ikke vendt tilbage på beskederne lagt på telefonsvareren.

Læs alle detaljerne om dopingmillionæren her - og læs også, hvad nogle af de mange millioner er gået til.

0 kommentarer
Vis kommentarer