Cykelstjerne siger nej tak til Kyllingens hold

Det blev til et tak, men nej tak fra Chris Horner til det danske cykelhold Christina Watches

Chris Horner lader sig hylde som Vuelta-vinder (Foto: AP)
Chris Horner lader sig hylde som Vuelta-vinder (Foto: AP)

Det kom som en stor overraskelse for de fleste, at det danske kontinental-mandskab Christina Watches Powered by DANA - også bedre kendt som Michael Rasmussens hold - var ved at skrive kontrakt med Vuelta a España-vinderen Chris Horner.

Den 42-årige amerikaner har haft problemer med at finde et nyt hold efter triumfen i Spanien. Sidste sæson kørte han for RadioShack-Nissan, men de har ikke været interesseret i at forlænge med ham. Derfor åbnede muligheden sig for, at det danske mandskab kunne lave en opsigtsvækkende forstærkning af holdet.

Men sådan skulle det ikke blive. I en pressemeddelelse, som holdet mandag har sendt ud, bekræfter man, at Horner og dennes agent, Baden Cooke, har valgt at takke nej, da man gerne vil forsvare titlen fra Vuelta a España. Her er Christina Watches som bekendt ikke med grundet deres status under de bedste hold.

- Gutter, jeg takker jer for det hårde arbejde med at sammensætte den bedst mulige aftale til Chris. Vi har overvejet denne mulighed meget seriøst og med de bedste intentioner. Chris har dog besluttet, at han ikke vil tage imod aftalen. Hans ønske om at forsvare Vuelta-titlen er det primære årsag her til, lyder det svar, som cykelholdet har fået.

Hvor Chris Horner så skal køre, er endnu uvist.