Sagan-gestus gik helt galt

Peter Sagan forærede sejren på første etape af Tre dage ved Panne til holdkammerat Oscar Gatto - men Gatto nåede bare ikke at overhale ham

Oscar Gatto jublede, men han nåede lige akkurat ikke forbi holdkaptajn Peter Sagan på første etape i Tre dage ved Panne. (Foto: Zumapress)
Oscar Gatto jublede, men han nåede lige akkurat ikke forbi holdkaptajn Peter Sagan på første etape i Tre dage ved Panne. (Foto: Zumapress)

Det lignede en gestus af de helt store, da suveræne Peter Sagan på afslutningen af første etape i tredagesløbet Tre dage ved Panne trak sig i spurtten og lod holdkammeraten Oscar Gatto komme først over stregen.

Eneste problem var blot, at den lille italiener ikke nåede at overhale sin holdkaptajn, inden målstregen blev krydset.

Se også: Amatørfotograf risikerer bøde for vanvidsfoto

Gatto jublede ganske vist som sejrsherre, og det var derfor også en overrasket Peter Sagan, der blev interviewet kort efter.

- Jeg vil lige afvente målfotoet. Jeg håber stadig på Oscar.

- Står det til mig, så vinder Oscar, sagde Peter Sagan, mens han så opløbet i slowmotion.

Her kunne han konstatere, at han selv vandt etapen med en dækbredde, og så måtte han ellers tage det kombinerede flove/overraskede ansigtsudtryk på.

Se også: Tysk sprinter brækker kraveben efter styrt

Sagan havde med Gatto på hjul selv kørt et udbrud ind kort før mål, så en mindre frontgruppe kunne samle sig.

Men i mål var Cannondale-rytterne i en klasse for sig og vandt altså en 1-2-sejr foran Topsport Vlaanderen-rytteren Kenneth van Bilsen - dog med den forkerte rytter som etter.

Peter Sagan fører dermed også løbet, der bliver afgjort torsdag med en kort etape efterfulgt af en enkeltstart.

0 kommentarer
Vis kommentarer