Ups! Her er aprilsnarren, vi hoppede på

Af alle de mange fup-historier, der cirkulerede tirsdag den 1. april, var der en, der fik overbevist flere om, at den var god nok

Bjarne Riis sammen med Alberto Contador. (Foto: Claus Bonnerup)
Bjarne Riis sammen med Alberto Contador. (Foto: Claus Bonnerup)

Mandag blev der gisnet voldsomt, da det italienske cykel-site tuttobiciweb.it kunne berette, at Tinkoff-Saxo og Cannondale forhandlede om en fusion, der vil sende Bjarne Riis ned som 'almindelig' sportsdirektør.

Ingen af lejrene ønskede at kommentere rygterne, og det skabte blot yderligere forvirring, da Tinkoff-Saxo udsendte en pressemeddelelse om, at der vil blive udsendt en officiel pressemeddelelse, når tiden var rigtig.

Det lød umiskendeligt som om, at der var noget i gære. Ikke nok med det, så skulle Cannondales Roberto Amadio også være ny sportsdirektør, og Bjarne Riis, der fylder 50 år i dag, skulle muligvis få en ny rolle på holdet.

Men det passer bare ikke. Det var en fuphistorie, og det var en fup-pressemeddelsle. En aprilsnar, som vi her på Ekstra Bladet hoppede på, og som vores kolleger og konkurrenter på BT også købte.

Se også: Dette burde være aprilsnarre...men er det vist ikkeSe også: Sportens bedste aprilsnarre: Bendtner til Barca

Også DR Sportens faste radiokommentator Henrik Lineger måtte dagen derpå anerkende, at han blev snydt.<br /><br /><p>Det var der formentlig en grund til, for rygterne om, at Oleg Tinkov ønsker at tilknytte Cannondale-rytteren Peter Sagan, har floreret i længere tid. Og med Oleg Tinkov ved man aldrig helt, hvad der er op og ned.</p><p>Som cykelekspert på Eurosport, Thomas Bay, sagde, da vi foreholdt ham historien (den falske, red.) i går:</p><p>- Konstruktion Tinkoff-Saxo og Cannondale ser lidt vanskelig ud, da der er en anden cykelsponsor inde over (Alberto Contadors personlige sponsor Specialized, red.).</p><p>- Men Oleg Tinkov (holdejer, red.) er glad for at spille det spil - han er glad for at se sit navn i avisen, siger Thomas Bay, der altså heller ikke vidste, at det bare var en aprilsnar, flere medier var faldet for.</p><p>Det fik Tinkov lov til. Desværre ikke for en sand historie. Vi lægger os fladt ned og nikker anerkendende mod Tinkov, Riis og co.</p><p>I fik os!</p><a id="_1801aa6e-49fe-43c4-ad69-fc3c666501b0" href="https://ekstrabladet.dk/sport/article4684088.ece">Sportens bedste aprilsnarre: Bendtner til Barca</a><br /><br /><br /><br /><a id="_ccd3cb58-41e6-444c-9712-e47fabe9b793" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/article4683429.ece">Dette burde være aprilsnarre...men er det vist ikke</a><br /><br />
0 kommentarer
Vis kommentarer