Rytter efter koma-ulykke: Håber hun er i bedring

En forslået Johan Vansummeren har det elendigt over uforvarende at have sendt en kvindelig tilskuer i koma

Det var en chokeret, trist og voldsomt forslået Johan Vansummeren, der efter en tur på hospitalet stillede op til interview med belgiske medier efter cykelløbet Flandern Rundt.

Helt uoverlagt havde han nemlig i timerne inden været skyld i, at en 65-årig belgisk kvinde livløst måtte køres på hospitalet, efter at hun i en midterhelle var blevet sendt i kantstenen af en styrtende Vansummeren - og efterfølgende måtte lægges i koma forud for en operation i hjernen.

Se også: TV: Tilskuer i koma efter dramatisk styrt

- Jeg er meget chokeret.

- Jeg ved ikke, hvordan styrtet skete, og der er vel ingen mening i at gå dybere ned i det. Jeg har det dårligt over det, fordi der er andre involveret, og at kvinden er kommet så voldsomt til skade. Det går mig mere på end styrtet.

- Et styrt kan ske i et cykelløb, men det her er er skidt for hende, og jeg håber, at det går i den rigtige retning for hende, sagde Johan Vansummeren til den belgiske tv-kanal Sporza.

Se også: Cancellara vandt dramatisk Flandern Rundt

Han lå selv på asfalten i store smerter, og hans højre øje så ikke for godt ud, da han forlod hospitalet. Men det regner han ikke for noget.

- For mig personligt er det ikke så slemt - blot et par sting i ansigtet og et blåt øje. Men det er heller ikke det vigtigste lige nu. Det eneste vigtige er, at kvinden kommer sig.

- Dette skulle have være en smuk søndag, sagde Johan Vansummeren.

0 kommentarer
Vis kommentarer