TV: Tilskuer i koma efter dramatisk styrt

En 65-årig tilskuer er i koma og skal igennem en hjerneoperation efter at være blevet påkørt i cykelløbet Flandern Rundt

Der var dramatik for alle pengene under 2014-udgaven af Flandern Rundt.

Tidligt i løbet styrtede den tidligere Paris-Roubaix-vinder Johan Vansummeren. Garmin Sharp-rytteren ramte frontalt i en midterhelle og slog sig voldsomt - men mere tragisk påkørte han i styrtet en 65-årig kvinde, der noget skødesløst så på fra midterhellen.

Se også: Cancellara vandt dramatisk Flandern Rundt

Hun blev flået bagover og slog baghovedet så kraftigt i kantstenen, at hun efterfølgende lå livløs under Vansummerens cykel og derefter måtte begge køres til hospitalet.

Men mens Vansummeren hurtigt kunne udskrives, gik det værre for kvinden. Hun blev lagt i kunstigt koma og blev efterfølgende opereret i hjernen, skriver den belgiske avis Het Nieuwsblad.

Se også: Nicki skal hjælpe Breschel i Flandern Rundt

Hvordan overlevelseschancer er, vides endnu ikke efter ulykken der af et øjenvidne blev beskrevet som 'alvorligt'.

- Slaget var alvorligt. Hun faldt ned, og hendes hoved ramte fortovet. Hun mistede bevidstheden, og vi frygtede det værste, siger en kvinde til Het Nieuwsblad.

I alt otte ryttere blev kørt på hospitalet - deriblandt de to Tinkoff-Saxo-ryttere Matti Breschel og Daniele Bennati. De er dog begge sluppet uden brud.

0 kommentarer
Vis kommentarer