Rodriguez på hospitalet efter styrt

Joaquim Rodriguez er efter sit styrt kørt til hospitalet i Maastricht, hvor røntgenbilleder skal afsløre, om han må holde løbspause

Joaquim Rodríguez under Tour de France sidste år. (Foto: AP)
Joaquim Rodríguez under Tour de France sidste år. (Foto: AP)

Han er ikke værre medtaget, end at han kan sende en hilsen til sine følgere på Twitter, men det er alligevel med nogen bekymring, at Joaquim Rodriguez nu sidder og venter på resultatet af røntgenbilleder af sin brystkasse.

Har han brækket noget, kan han ikke blot gå glip af Flèche Wallonne på onsdag og Liège-Bastogne-Liège på næste søndag. Han kan også få hele sin forberedelse til sommerens store etapeløb ødelagt.

Se også: Amstel: Sørensen ude efter styrt

- Tak for opmuntring, skriver Rodriguez på Twitter.

- Vi er stadig her på hospitalet og venter på resultater. Jeg håber, det er gode nyheder, skriver den spanske stjernerytter, hvis Katusha-hold først meddelte, at Rodriguez var svimmel efter styrtet og siden, at det er hans brystkasse, der skulle røntgenfotograferes.

Se også: Gilbert: Vinden spiller stor rolle i Amstel Gold Race

Rodriguez har forberedt sig på Ardenner-klassikerne på højdetræningslejr på Tenerife sammen med blandt andre holdkammeraten Daniel Moreno, som stadig sidder i feltet i Amstel Gold Race med 45 kilometer til mål.

0 kommentarer
Vis kommentarer