Nicki Sørensen: Farvel til klassikerne

Et styrt i Amstel Gold Race søndag betyder efter alt at dømme, at Nicki Sørensen ikke kommer til at køre Flèche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège

Nicki Sørensen i sadlen ved sidste års DM i Vordingborg. Søndag styrtede han voldsomt i Amstel Gold Race. (Foto: Claus Bonnerup).
Nicki Sørensen i sadlen ved sidste års DM i Vordingborg. Søndag styrtede han voldsomt i Amstel Gold Race. (Foto: Claus Bonnerup).

Forslået og med armen i slynge måtte Nicki Sørensen (Tinkoff-Saxo) søndag eftermiddag erkende, at hans klassikersæson højst sandsynligt er slut. Et styrt efter omkring 100 kilometers kørsel i Amstel Gold Race satte ham så eftertrykkeligt ud af spil, at han ikke er i stand til at køre Flèche Wallonne på onsdag og Liège-Bastogne-Liège på søndag.

- Jeg har slået mig meget, men jeg har ikke brækket noget, sagde en tydeligt smerteplaget Nicki Sørensen, da Ekstra Bladet fik fat i ham på mobilen søndag eftermiddag.

Se også: Amstel: Sørensen ude efter styrt

- Jeg bliver ikke klar til de næste løb. Det er i hvert fald højst usandsynligt. Jeg skal holde armen i ro de næste dage. Den er som sagt ikke brækket, men den skal have fuldstændigt ro, siger Sørensen.

Styrtet skete, da han i høj fart ingen chance havde for at undgå at ramme en drikkedunk, som en anden rytter havde smidt fra sig.

- Jeg kørte lige ind i den, og så forsvandt cyklen bare under mig, fortæller Sørensen.

Se også: Amstel: Schleck smadrede ind i Sørensen

Andy Schleck styrtede ved samme lejlighed, og han fortalte efterfølgende avisen Luxembourger Wort, at han ikke kunne undgå at køre ind i Sørensen og styrte hen over ham, da danskeren røg i asfalten. Nicki Sørensen har ikke helt styr på, hvad der præcis skete.

- Jeg ved bare, at jeg røg ned, og jeg nok ikke kommer til at køre de næste løb, siger Nicki Sørensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer