Amstel: Schleck smadrede ind i Sørensen

Andy Schleck er slemt skuffet efter sin utidige exit fra Amstel Gold Race, hvor et sammenstød med Nicki Sørensen sendte begge ryttere ud af løbet

Andy Schleck under Tour de France 2011. Søndag udgik han af Amstel Gold Race efter et styrt. (Foto: Claus Bonnerup).
Andy Schleck under Tour de France 2011. Søndag udgik han af Amstel Gold Race efter et styrt. (Foto: Claus Bonnerup).

Efter et bad i teambussen og en hurtig lægeundersøgelse forklarede Andy Schleck søndag til avisen Luxembourger Wort, hvad der skete, da han igen-igen måtte opgive at fuldføre et cykelløb. I et sammenstød med Nicki Sørensen (Tinkoff-Saxo) slog han et knæ så slemt, at han måtte stå af cyklen i Amstel Gold Race efter blot 132 af dagens over 250 kilometer.

- Jeg troede, at jeg kunne undvige Nicki, men til sidst styrtede jeg ind over ham og ramte med mit højre knæ en af disse stenposter, der mange steder afgrænser vejene, sagde Andy Schleck til avisen.

Se også: Gilbert genvinder Amstel Gold Race

- Jeg fik ingen hudafskrabninger, men knæet smertede ganske meget. Jeg er meget skuffet, sagde Schleck og udtrykte håb om, at han kan køre de kommende løb som planlagt.

- Holdlægen har undersøgt mig, men der er ingen diagnose endnu. Måske er en slimsæk påvirket, eller måske er et stykke brusk slået løs. Det er svært at sige noget om lige nu, sagde Schleck og forsikrede, at hans form er, som den bør være på nuværende tidspunkt.

Han kom i sadlen efter styrtet og kæmpede sig et stykke af vejen tilbage til feltet, da smerterne overvældede ham og tvang ham til at stoppe.

- Jeg ville gerne have vist mine fans, at jeg har arbejdet hårdt, sagde Schleck.

Se også: Nicki Sørensen: Farvel til klassikerne

0 kommentarer
Vis kommentarer