Dopingsynder dummer sig igen-igen

Selv om han har fået 12 års karantæne er italieneren Riccardo Ricco igen blevet fanget i en trist dopingsag

Riccardo Ricco (t.h.) har allerede fået én kæmpekarantæne, men nu er han gået i fælden igen. (Foto: AP)
Riccardo Ricco (t.h.) har allerede fået én kæmpekarantæne, men nu er han gået i fælden igen. (Foto: AP)

Italieneren Riccardo Ricco er blevet kaldt cykelsportens mest skruppelløse og dummeste dopingsynder.

Selv om han i 2011 fik 12 års karantæne for doping, da han - i livsfare - blev hastet til et hospital, angiveligt på grund af en blodtransfusion, som gik galt, forsøger han fortsat at leve op til titlen.

Nu er han ifølge flere italienske medier blevet anklaget for at købe epo og testosteron, efter at italiensk politi tirsdag greb ham på fersk gerning i en handel med to sælgere. Det skriver cyclingnews.com.

Ifølge reporter i italienske medier, blev Riccardo Ricco og en anden lokal cykelrytter pågrebet, da de havde modtaget en taske med 30 doser epo og testosteron på en parkeringsplads ved en McDonalds udenfor Livorno i Toscana.

Ifølge politiet blev endnu flere dopingstoffer fundet, da de to sælgeres hjem blev ransaget. Den ene er ansat på et lokalt hospital.

Selv om Riccardo Ricco har ni år tilbage af sin karantæne, har han tidligere bebudet, at han ville køre efter at sætte rekorder på alle de kendte bjerge i Europa, ligesom han var blevet inviteret til at deltage i adskillige af Europas store motionsløb.

0 kommentarer
Vis kommentarer