25-årige Fuglsang scorede ni år yngre kæreste

Cykelstjernen Jakob Fuglsangs kæreste var blot 16 år, da han scorede hende - selv var cykelrytteren 25

Kæresteparret Jakob Fuglsang og Loulou Schinker Barsotti under sommerens Tour de France (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Kæresteparret Jakob Fuglsang og Loulou Schinker Barsotti under sommerens Tour de France (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Forbudt kærlighed? Måske ikke helt, men det var tæt på for Jakob Fuglsang, der som 25-årig scorede sin nuværende kæreste. Sin ni år yngre kæreste Loulou Schinker Barsotti fra Luxembourg.

I et interview i dagens BT fortæller Astana-rytteren, hvordan han scorede den dengang blot 16-årige skønhed. Fuglsang, der tilbage i 2009 kørte for Team Leopard-Trek og var bedste venner med Andy Schleck, var med til en reception for en ny bog om kendte personer fra Luxembourg, fordi Andy var med i bogen.

Med til receptionen var også Loulou, hvis kusine også var med i bogen, da hun havde deltaget i reality-programmet 'Tysklands næste topmodel'. En kontakt opstod, og så tog det ellers fart, fortæller 28-årige Fuglsang.

- I begyndelsen var det lidt specielt for mig. Det var en stor mental barriere for mig, at hun var 16 år. Jeg tænkte ’det kan da ikke passe, det her’. Efter jeg havde været på date med hende, tænkte jeg, at hun da måtte være ældre. Man siger jo, at alder bare er et tal, men jeg må da indrømme, at jeg tænkte ’er det her virkelig godt’?, siger Fuglsang i interviewet med BT.

Se også: Hun er Fuglsangs førstepladsSe også: Fuglsang fejrede Paris med ølJakob Fuglsang får et stort kys under sommerens Tour de France (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Jakob Fuglsang får et stort kys under sommerens Tour de France (Foto: Tariq Mikkel Khan)


Loulou var i sommer til Tour de France, hvor hun kunne følge sin kæreste kæmpe for tourhæder som kaptajn for Astana. Dengang sagde hun til Ekstra Bladet:

- Jeg er så stolt af ham. Jeg havde aldrig regnet med, at han var så god. Jeg har altid troet på ham. Men at være så god i sit første år som kaptajn, det havde jeg ikke regnet med.

- Jeg er meget, meget glad og rigtig stolt over, at han gør det så godt. Og det er godt for mig at se, at al den træning, han laver, er noget værd. Jeg er sikker på, at han forbliver i Top 10, og at vi kan fejre det i Paris.

Fuglsang endte som en flot nummer syv i verdens største cykelløb, og den triumf kunne han så fejre med sin kæreste, der også dengang fik et hurtigt kys foran pressen.

- I dag tror folk, at jeg er ældre end Jakob. De tror, at det er Jakob, der er den studerende, og at jeg er 25 år. For mig var det ikke noget problem, at der var en aldersforskel. Jeg var glad for, at jeg havde fundet en, der var ældre. Det er bedre, end at have én, der er for ung, siger Loulou Schinker Barsotte til BT.

Se også: Hun er Fuglsangs førstepladsSe også: Trods Tour-succes: Fuglsang bliver hjælperytterDer er 'masser af bank' i Bjarne Riis, som har tjent millioner på en karriere fyldt med doping og løgnehistorier. (Arkivfoto: Claus Bonnerup) Cykling Rig på løgn: Bjarne Riis har tjent 150 millioner

1 af 7 Kæresteparret Jakob Fuglsang og Loulou Schinker Barsotti under sommerens Tour de France (Foto: Tariq Mikkel Khan)
2 af 7 Kæresteparret Jakob Fuglsang og Loulou Schinker Barsotti under sommerens Tour de France - til venstre Loulous veninde Shirley (Foto: Tariq Mikkel Khan)
3 af 7 Loulou Schinker Barsotti og veninden Shirley Kap under sommerens Tour de France (Foto: Tariq Mikkel Khan)
4 af 7 Loulou Schinker Barsotti var blot 16, da hun faldt for den dengang 25-årige Fuglsang (Foto: Tariq Mikkel Khan)
5 af 7 Kæresteparret Jakob Fuglsang og Loulou Schinker Barsotti under sommerens Tour de France - her er det mor Fuglsang, der uddeler et kys (Foto: Tariq Mikkel Khan)
6 af 7 Kæresteparret Jakob Fuglsang og Loulou Schinker Barsotti under sommerens Tour de France (Foto: Tariq Mikkel Khan)
7 af 7 Kæresteparret Jakob Fuglsang og Loulou Schinker Barsotti under sommerens Tour de France (Foto: Tariq Mikkel Khan)
0 kommentarer
Vis kommentarer