Horner-agent: Christina Watches bruger billige tricks

Chris Horners agent, Baden Cooke, siger, at hans rytter forhandler med flere cykelhold

Chris Horners agent forhandler med flere cykelhold og har ikke - som Christina Watches hævder - indgået en aftale med det danske hold. (Foto: AP)
Chris Horners agent forhandler med flere cykelhold og har ikke - som Christina Watches hævder - indgået en aftale med det danske hold. (Foto: AP)

Christina Watches har ikke indgået en aftale med den amerikanske Vuelta-vinder fra 2013, Chris Horner. Det skriver rytterens agent, Baden Cooke, på twitter.

- Christina Watches bruger billige taktiske tricks ved at sige til cyclingnews, at jeg har indgået en aftale for Chris Horner. Det er falsk. Vi forhandler med flere forskellige hold herunder World Tour-hold. Christina Watches har givet et tilbud, det er det, skriver Baden Cooke.

Tidligere søndag bekræftede direktøren for Christina Watches, Claus Hembo, over for Ritzau, at holdet havde forhandlet en aftale på plads med rytteren gennem en sponsor, og at Horner nu blot manglede at nå til fælles forståelse med sponsoren.

- Vi er blevet enige med sponsoren og rytteren om økonomien i rytterkontrakten, men nu skal rytter og sponsor nå til fælles forståelse af, hvad der skal ydes til gengæld. Der er typisk tale om reklamearrangementer. Sponsoren vil være sikker på at få noget for ydelsen.

- Så vi er sådan set ude af spillet. Vi er ikke i mål endnu, men vi er nået langt på en uge. Det vil være en sportslig og kommerciel forstærkning af holdet, så vi har arbejdet hårdt på det, sagde Claus Hembo.

42-årige Chris Horner kørte for Radioshack under sidste års Vuelta-triumf, men den 42-årige amerikaner står uden kontrakt til 2014-sæsonen.