Her er Riis' nye trøje

Alberto Contador viser den nye trøjer frem hos Tinkoff-Saxo

En glad Michael Mørkøv, der her vinder en etape af Vueltaen. han skal som dansk mester køre i den røde trøje i den kommende sæson hos Tinkoff-Saxo. (Foto: Polfoto).
En glad Michael Mørkøv, der her vinder en etape af Vueltaen. han skal som dansk mester køre i den røde trøje i den kommende sæson hos Tinkoff-Saxo. (Foto: Polfoto).

Sådan ser den ud - den nye trøje hos cykelholdet Tinkoff-Saxo.

Trøjerne blev tirsdag vist frem for første gang under årets første træningslejr på Gran Canaria, hvor store dele af cykelholdet er samlet forud for sæsonen. Cykelholdet skiftede navn for et par måneder siden i forbindelse med, at Oleg Tinkov overtog aktiemajoriteten.

Tinkoff-Saxos hold i 2014 består af 27 ryttere. Men der er ikke helt samling på tropperne på træningslejren på Gran Canaria. Der er således sendt en fortrop til Tour Down Under, der begynder i Sydney på søndag.

- Atmosfæren på holdet er fantastisk. Alle ved, hvad det handler om, og vi trækker alle i samme retning, siger Alberto Contador, den 31-årige spanier, der satser på at vinde enten Tour de France eller Vueltaen i denne sæson.

Contador vandt Vueltaen i 2012, men skuffede sidste år i Tour de France. Nu er det tid til revanche.

- Han ser stærk ud. Stærkere end for 12 måneder siden, siger Bjarne Riis med henvisning til Alberto Contador.<br /><br /><br /><br /><a id="_ac0ec3f7-23d9-4b3f-8374-5ee14e346120" href="https://ekstrabladet.dk/sport/cykling/article4627571.ece">Riis ramt af depression og sammenbrud</a><br /><br /><p>- Vi har et dynamisk hold omkring ham og er meget håbefuld for et godt år for vores hold, tilføjer Bjarne Riis, der solgte sit cykelhold for et par måneder siden og nu er sportsdirektør på en aftale de kommende tre år.</p><p>- Men det handler ikke kun om Touren. Vi har mange ambitioner for 2014, hvor vi gerne vil gøre os gældende i klassikerne. Det gælder ikke mindst Ardennes Classic og Amstel Gold Race, som Roman Kreuziger vandt i 2013, fastslår han.</p><p>Michael Mørkøv skiller sig ud i forhold til holdkammeraterne i den kommende sæson. Han kører i den røde trøje som et bevis på, han vandt DM-titlen.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer