Kommentator: Riis bestemmer i forvejen alt

Bjarne Riis overtager posten som direktør i Riis Cycling. Det får dog ingen betydning, vurderer kommentator

Bossen! Bjarne Riis bestemmer det hele i Team Saxo-Tinkoff. (Foto: Claus Bonnerup)
Bossen! Bjarne Riis bestemmer det hele i Team Saxo-Tinkoff. (Foto: Claus Bonnerup)

Det kommer ikke til at få nogen betydning for Danmarks største cykelhold, Team Saxo-Tinkoff, at holdejer Bjarne Riis nu også har sat sig i direktørstolen.

Det vurderer cykelekspert og kommentator hos Eurosport, Thomas Bay, efter at Trey Greenwood med udgangen af marts fratræder direktørposten.

- Det kommer ikke til at betyde spor. Det er jo Bjarne, der i forvejen har bestemt alt på det hold.

- Godt nok har Trey været administrerende direktør, og han har selvfølgelig skulle stå for noget af det kommercielle. Men det er jo Bjarnes hold. Det er jo Bjarnes brand. Holdet er jo ham selv, siger Thomas Bay.

Læs også:

Se også: Trey Greenwood takker for tiden hos Bjarne Riis

Trey Greenwood fratræder sin stilling som administrerende direktør i Riis Cycling efter fem og et halvt år i virksomheden. Og den post overtager Bjarne Riis.

- Jeg tror, Bjarne har tænkt, at han lige så godt kunne have den position på papiret, for rent praktisk har han jo haft den hele tiden - han har været den øverste chef og haft en finger med i alt, hvad der foregår, siger Bay.

Til rokaden i toppen af Riis Cycling, siger hovedpersonen selv:

- Jeg har igennem et stykke tid arbejdet med at nytænke vores organisation, fordi jeg har følt et behov for yderligere at skærpe både vores fokus på den kommercielle del af forretningen og på vores sportslige profil.

- Det er en proces, der nu er startet, siger Bjarne Riis til holdets hjemmeside.

Læs også:

Se også: Bjarne Riis direktøren for det hele

Trey Greenwood har i forbindelse med en større reorganisering af Riis Cycling ikke ønsket at fortsætte i virksomheden, og derfor forlader han cykelholdet efter gensidig aftale med ledelsen i Riis Cycling, lyder forklaringen.

- Beslutningen har samtidig betydet, at Trey har ønsket at søge nye udfordringer uden for Riis Cycling. Den beslutning har jeg både forståelse og stor respekt for, siger Bjarne Riis.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere