Intern TV2-kritik efter Rolf-interview

Interviewet med Rolf Sørensen kunne have været udført bedre

Rolf Sørensen indstillede sin aktive karriere i 2002 og har de senere år arbejdet som ekspertkommentator på TV 2 Sporten. (Arkivfoto: Linda Johansen)
Rolf Sørensen indstillede sin aktive karriere i 2002 og har de senere år arbejdet som ekspertkommentator på TV 2 Sporten. (Arkivfoto: Linda Johansen)

Der er intern uenighed om dækningen af Rolf Sørensens doping-indrømmelser mandag aften på TV 2.

Den tidligere stjerne, der arbejder som kommentator på tv-stationen, gik ikke i detaljer og eksempelvis fortalte om samarbejde om doping i sin aktive karriere.

Og det irriterer seerredaktør Lars Bennike.

- Det er problematisk, at han selv stiller det op, som om han var helt alene omkring doping – og nærmest selv havde fundet på det. Det bliver en stor opgave at genvinde troværdigheden over for seerne i de øjeblikke, hvor han skal give sit besyv med omkring organiseret doping, siger han til fagbladet Journalisten.

Læs også:

Se også: R.o.f.l. Sørensen til grin på nettet

Sportschef Frederik Lauesen er uenig og kalder indrømmelsen for en styrkelse af tv-stationens cykeldækning.

- Det, der er væsentligt for mig i den sammenhæng, er, at Rolf Sørensen og jeg har haft nogle møder, og jeg har sagt til ham, at det er problematisk for Sporten på TV 2 at have en cykelkommentator, der ikke kan forholde sig til doping. Han er ikke blevet presset til at tilstå. Jeg vil gerne se, at Rolf Sørensen udtaler sig om doping, men jeg har ikke noget behov for, at han udpensler sin egen historie.

Læs også:

Se også: Rolf Sørensen: Sammenlign mig ikke med Armstrong

- Det ville være hyklerisk at afskedige Rolf Sørensen, fordi han lige pludselig erkender noget, som alle har haft på fornemmelsen, siger Frederik Lauesen.

Rolf Sørensen stod frem i Nyhederne mandag aften og erkendte dopingmisbrug i sin tid som aktiv, hvor han blandt andet vandt klassikerne Liège-Bastogne-Liège og Flandern Rundt.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere