Team-ejer kræver forklaring af Schleck

Rigmanden Flavio Becca bakker stadig op om Andy Schleck som holdkaptajn, men Schleck må selv stå frem og forklare, om han var på druk eller ej i München

Andy Schleck har fortsat sin arbejdsgivers tillid. (Foto: Claus Bonnerup)
Andy Schleck har fortsat sin arbejdsgivers tillid. (Foto: Claus Bonnerup)

Andy Schleck var på druktur i München efter sin utidige exit fra etapeløbet Tirreno-Adriatico, hævder en fransk politiker. Nej, han var ikke, påstår en dansk sportsdirektør.

Nu bidrager Schlecks øverste chef, rigmanden Flavio Becca, til forvirringen ved nærmest at erklære, at Andy Schleck måske var på druk. Det må i det mindste være op til ham selv at forklare sig, lyder det torsdag aften fra Becca.

- Vi kan ikke være glade for, hvad vi har hørt og læst i pressen. Men vi støtter fortsat Andy, siger Becca i en pressemeddelelse.

Læs også:

Se også: Stortalent kørte fra Bennati

- I de seneste måneder har vi gjort alt for at hjælpe ham. Vi har organiseret specielle træningslejre for ham, og Kim Andersen har hjulpet med at få ham i form.

En masse spekulationer
- Jeg håber, at denne sidste episode i München vil hjælpe ham til at vende alt i den rigtige retning. Der har været en masse spekulationer om Andy ikke bare nu, men over de seneste to år.

Læs også:

Se også: Politiker undskylder Schleck-afsløring

- Hvad angår historien i München, ønsker holdet at høre Andy reagere offentligt på beskyldningerne. Umiddelbart får historien ingen konsekvenser, for jeg ønsker at høre Andys forklaring først, og det er tid for ham at stå til ansvar for, hvad han har gjort.

Læs også:

Se også: Schleck-nedtur fortsætter: Alene på druk efter nyt exit

- Han er stadig kaptajn på holdet, og vi ønsker at hjælpe ham på enhver tænkelig måde, så han kan være vores leder i klassikerne og i Tour de France, lyder det fra Flavio Becca.

Hvornår Andy Schleck træder frem og forklarer sig, er endnu uvist.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere