Kyllingen: Det var ikke rart at lyve

Den fallerede cykelstjerne erkender, at han er lettet efter sine indrømmelser

Michael Rasmussen erkendte tidligere på vinteren at have dopet sig gennem størstedelen af karrieren. (Foto: Claus Bonnerup)
Michael Rasmussen erkendte tidligere på vinteren at have dopet sig gennem størstedelen af karrieren. (Foto: Claus Bonnerup)

Michael Rasmussen er en lettet mand ovenpå sine afsløringer af det omfattende dopingmisbrug, hvor han blandt andet har trukket stjernen Denis Menchov med.

Det fortæller han i et interview med den hollandske tv-station NOS.

- Er du lettet?

- Ja, det er jeg. Jeg er glad for, at jeg ikke skal lyve mere. Jeg kan virkelig ikke lide det. Det er rart at kunne tale med folk uden at skulle lyve, siger han blandt andet.

Læs også:

Se også: Kyllingen er færdig i cykling

- Jeg blev jo nødt til at sige nej, hver gang jeg blev spurgt, om jeg havde taget doping. For et eneste ærligt svar ville være lig med afslutningen på min karriere, siger den nu forhenværende cykelrytter, der har afsløret i retten i Arnhem, hvordan han med hjælp fra både læger og sportsdirektører på Rabobank-mandskabet dopede sig med såvel epo som andre dopingmidler.

Han fortalte torsdag, at han ved, at den tidligere holdkammerat Denis Menchov, der har vundet Vuelta a Espana to gange og Giro d'Italia en enkelt gang, også benyttede sig af doping på Rabobank-mandskabet.

Læs også:

Se også: Menchov afviser: Det er ikke sandt, Michael

- Jeg havde det ikke godt med at skulle lyve. Men det var nødvendigt for mig, siger Rasmussen.

Rasmussens dopingmisbrug strakte sig fra 1998 til 2010.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere