Contador bagud fra start

Team Saxo-Tinkoff satte vigtige sekunder til i den indledende holdtidskørsel i Tirreno-Adriatico. Den blev vundet af belgiske Omega Pharma-Quick Step

Alberto Contador og de andre Saxo/Tinkoff-ryttere kunne ikke følge med Omega Pharma-Quickstep. (Foto: SPO)
Alberto Contador og de andre Saxo/Tinkoff-ryttere kunne ikke følge med Omega Pharma-Quickstep. (Foto: SPO)

Omega Pharma-Quick Step vandt onsdag første etapes holdtidskørsel i World Tour-løbet Tirreno-Adriatico, mens Team Saxo-Tinkoff med Alberto Contador i front tabte 29 sekunder på et ottendeplads.

Det sætter Alberto Contador noget bagud i kampen om løbets førertrøje allerede fra første landevejsetape, men der er ingen panik at spore på det danske hold, der i øvrigt ikke har en eneste dansker i truppen i Italien.

- Drengene leverede en god indsats, og vi sluttede foran flere af vores konkurrenter til den samlede sejr, siger sportsdirektør Fabrizio Guidi til holdets hjemmeside.

- Vi kørte helt igennem, men regnen gjorde selvfølgelig ruten farligere, end vi havde håbet på. Vi er her for at vinde, og alle på holdet er ekstremt motiverede.

- I morgen venter en lang og formentlig lige så våd etape, så det vigtigste for os er at holde Alberto ude af problemer, siger Guidi.

Nummer to i holdtidskørslen blev spanske Movistar, mens amerikanske BMC kom ind på en tredjeplads. Løbets anden etape køres torsdag. Den er på 232km og køres fra San Vincenzo til Indicatore.

Mark Cavendish kører torsdag i løbets førertrøje, idet han var den første, der krydsede stregen, da Omega Pharma-Quick Step tirsdag vandt holdløbet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere