Breschel i forårs-form: Fremhæves før sæson-mål

Det danske klassiker-håb viser opadgående formkurve

Humøret er højt hos Matti (Foto: Corbis/Tim de Waele)
Humøret er højt hos Matti (Foto: Corbis/Tim de Waele)

Det kan godt være, at det var Alberto Contador, der kørte med opmærksomheden og de bedste resultater for Team Saxo-Tinkoff i det netop overståede Tour of Oman.

Den spanske kaptajn endte på den samlede andenplads efter en af sommerens formodede værste konkurrenter i kampen om Tour de France-titlen Christopher Froome. Men undervejs fik Saxo-Tinkoffs kaptajn særdeles god støtte af sit hold, hvor især en dansker skilte sig positivt ud.

Se også:

Se også: Contador toer i Oman

Holdets sportsdirektør i Oman Lars Michaelsen er i hvert fald godt tilfreds med det niveau, som Matti Breschel viser før hans vigtigste mål for foråret og fremhæver Breschel før brostensklassikerne i Belgien og Frankrig.

- På den hårde etape torsdag med Green Mountain blev han sat på nogle opgaver, hvor han skulle køre tempo og fyre den af i bunden. Da han slår ud, sidder de kun syv mand tilbage, så det er rigtig flot af Matti. Og da de stærkeste kører væk fredag, følger han godt med og bliver nummer 12. Det er positivt, og det er godt for Matti, siger Michaelsen til tv2 sporten.

- Mattis domæne er klassikerne, og her skal han være i så god form som muligt og få det bedste ud af det. Der er syv uger til Flandern Rundt og otte uger til Paris-Roubaix, og inden da har vi andre spændende løb, siger Lars Michaelsen.

Se mere:

Se også: Angrebsivrig Contador avancerer

Matti Breschel har tidligere vundet den belgiske semi-klassiker Dwaars door Vlaanderen og har også kørt top 10-resultater hjem i de store brostensløb Gent-Wevelgem, Flandern Rundt, Paris Roubaix og E3 Prijs Vlaanderen.

Brostensløbene begynder for alvor i denne weekend med Kuurne-Bruxelles-Kuurne og Omloop Het Nieuwsblad. Det er dog ikke løb, som det danske mandskab stiller til start i. Først i marts skal mandskabet med Breschel i spidsen ud og køre på de skæve brosten.

1 af 3 Breschel var ofte sidste mand tilbage for Saxo-Tinkoff sammen med Contador (Foto: Corbis/Tim de Waele)
2 af 3 Matti Breschel og Anders Lund slider for deres spanske kaptajn Contador (i baggrunden)
3 af 3 Humøret er højt hos Matti (Foto: Corbis/Tim de Waele)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere