Avis: Schleck var kunde hos Fuentes

Kilder tæt på familien bekræfter over for hollandsk avis, at Fränk Schleck har været doping-kunde hos Fuentes

Den hollandske avis NRC Handelsblad har talt med kilder tæt på Fränk Schleck, der bekræfter luxembourgeren som doping-kunde hos Eufemiano Fuentes. (Foto: Claus Bonnerup)
Den hollandske avis NRC Handelsblad har talt med kilder tæt på Fränk Schleck, der bekræfter luxembourgeren som doping-kunde hos Eufemiano Fuentes. (Foto: Claus Bonnerup)

En overførsel på 50.000 kroner fra Fränk Schleck til doping-doktor Eufemiano Fuentes var for et træningsprogram, har Schleck gang på gang hævdet.

Nu melder den hollandske avis NRC Handelsblad sig med en anden version.

Læs også:

Se også: Kyllingen: Sådan snød jeg dopingkontrollen

Den har talt med kilder tæt på Schleck-familien, der bekræfter, at storebror Schleck HAR været kunde hos Fuentes. Det ER ham, der gemmer sig bag kodenavnet 'Amigo de Birillo, der betyder Birillos ven (Birillo var Ivan Bassos kaldenavn - de to var holdkammerater på Team CSC).

Dermed lader det til, at endnu en rytter var Fuentes-kunde, mens han kørte for Bjarne Riis.

Men listen fortsætter. For også Rolf Sørensens gamle træningskammerat og bedste ven, Michele Bartoli, var fast kunde på Fuentes' klinik i Madrid - også i 2004, hvor han sluttede sin karriere som rytter for Bjarne Riis. Han optræder i arkiverne under navnet 'Sansone'.

Læs også:

Se også: Saftige anklager i retssag mod Fuentes

NRC Handelsblad beretter endvidere, at også nu afdøde Marco Pantani var kunde hos Fuentes under dæknavnet Panticosa, ligesom den tidligere verdensmester Romans Vainstains optrådte under det lidet skjulte alias 'Vains'.

Fränk Schleck afsoner for tiden en dopingdom, efter at han under Tour de France sidste år afleverede en positiv prøve med spor af Xipamid.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere