Rasmussen om landsholdskollega: Han lyver

Den tidligere mountainbikerytter Jesper Agergaard hævder, at Michael Rasmussen var dopet allerede i 1997, men det afviser Rasmussen blankt

- Han har aldrig set mig tage doping, erklærer MIchael Rasmussen om tidligere landsholdskollega fra mountainbike. (Foto: Claus Bonnerup)
- Han har aldrig set mig tage doping, erklærer MIchael Rasmussen om tidligere landsholdskollega fra mountainbike. (Foto: Claus Bonnerup)

Michael Rasmussen løj for indtil to uger siden om sit omfattende dopingmisbrug som professionel cykelrytter. Så stod han frem på et pressemøde og afslørede alt, men nu hævder en tidligere landsholdskollega, at Rasmussen stadig er fyldt med løgn.

Til DR siger den tidligere mountainbikerytter Jesper Agergaard, at Rasmussen ikke kun var dopet i perioden 1998-2010.

Han var dopet helt tilbage i 1997, da han leverede en enestående præstation i en fysisk test på Odense Universitet - en test, som Rasmussen i dag bruger som bevis på, at han var et kæmpe talent, og at ikke kun doping sikrede ham store sejre.

- Han fortalte mig, at han var præpareret til den test for at se, hvor godt dopingen virkede, siger Jesper Agergaard til DR og beskriver Rasmussens doping som ekstrem. Han hævder, at han op til OL i Sydney bevidnede, at Rasmussen tog doping, da de delte lejlighed i to uger.

Læs også:

Se også: 'Min søn synes stadig jeg er sej'

Over for Ekstra Bladet konstaterer Rasmussen, at Agergaard ikke aner, hvad han taler om.

- Han har aldrig set mig tage doping. Han har set mig lægge et drop med aminosyrer, for det gjorde jeg da jævnligt, når jeg sad og så tv, siger Michael Rasmussen.

- Det svarer til at drikke en proteindrik. Det var fuldt legalt og helt almindeligt. Det har intet med doping at gøre.

Læs også:

Se også: Kyllingen bloddopede sig selv

- Ja, han kan have set mig måle mit blodtryk, for det gjorde jeg med mellemrum, da jeg ikke følte mig godt tilpas. Men det er altså ikke 'ekstrem doping' at måle sit blodtryk og lægge et drop med aminosyrer, siger Michael Rasmussen.

- Jeg ved ikke, hvorfor han træder frem nu efter alle disse år, men han lyder som en mand, der er bitter over et eller andet, siger Rasmussen.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få Jesper Agergaard i tale for at høre hans forklaring på, at han ikke meldte Rasmussen og hans påstået åbenlyse dopingmisbrug til Danmarks Idræts-Forbund.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere