VM-forventninger er intakte hos syg Lasse Norman

Selvom Lasse Norman døjer med sygdom og efterdønninger fra seksdagesløb håber han stadig på medaljer ved VM

Det helt store danske medaljehåb til VM i banecykling, Lasse Norman Hansen, er blevet syg, inden han i næste uge skal køre i den rød-hvide trøje i Minsk i Hviderusland sammen med resten af landsholdet.

- Jeg har været lidt småsyg i et stykke tid. Det er ikke noget alvorligt - bare sådan lidt irriterende småsyg, siger han.

- Jeg synes, formen ser udmærket ud, men jeg er ikke supergodt kørende nu her og føler mig ikke helt på toppen. Men formmæssigt synes jeg, at jeg er, hvor jeg skal være, siger Lasse Norman Hansen.

Ved det københavnske seksdagesløb kørte Lasse Norman Hansen sammen med makkeren Michael Mørkøv som par nummer syv over målstregen som vindere. Men løbet sidder stadig i kroppen på den 21-årige cykelrytter.

Læs også:

Se også: Landis: Cykling er en mafia

- Jeg synes, jeg har lidt nemmere ved at blive træt på distancen, når vi træner flere dage i træk, end jeg plejer at gøre, siger han.

- Men alt i alt tror jeg ikke, det er noget, der kommer til at gøre nogen forskel. Det har været god træning, og jeg er vandt til at køre flere dage i træk. Så det skal nok gå, siger han.

Derfor er ambitioner og forventninger forud for VM stadig intakte.

Lasse Norman skal både på banen i 4000 meter holdforfølgelsesløb og forsvare sommerens OL-guld i banecyklingens sekskamp, omnium. I begge discipliner håber landsholdet på medaljer.

Derfor er Lasse Norman Hansen en særdeles vigtig rytter, hvis det danske landshold skal gøre sig forhåbninger om at få metal med hjem fra Hviderusland.

Det danske landshold i banecykling er i øjeblikket Montechairi i Italien for at træne sammen op til næste uges VM.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere