Contador angreb forgæves i Oman

Dagens 146 kilometer lange anden etape i Tour of Oman gav ikke nogen etapesejr til spanieren

Alberto Contador tidligere på året under Tour de San Luis. (Foto: Tim de Waele/Corbis)
Alberto Contador tidligere på året under Tour de San Luis. (Foto: Tim de Waele/Corbis)

Team Saxo-Tinkoff's ubestridte stjernerytter Alberto Contador forsøgte på dagens anden etape af Tour of Oman at køre sig til sejren i den bagende sol, da feltet ramte den sidste stigning Al Jissah seks kilometer fra mål.

Læs også:

Se også: Contador til tops i Argentina

Det lykkedes dog hverken for spanieren eller Rinaldo Nocentini fra Ag2r-La Mondiale, som rykkede med i angrebet fra Bjarne Riis' yndlingsrytter.

I stedet blev det Liquigas' Peter Sagan som kom først over målstregen, efter at feltet kom bulrende ned af bjerget anført af Fabian Cancellara, Vincenzo Nibali og vinderen Sagan.

- Det var en forholdsvis rolig start på etapen, men der kom lidt mere drama i finalen. Her forsøgte Alberto sig i flere omgange med angreb på den sidste stigning, og til sidst kom der ikke flere svar fra de andre ryttere, og han fortsatte selv, fortæller Team Saxo-Tinkoff's hollandske sportsdirektør Tristan Hoffman og fortsætter:

- På nedkørslen kom der dog flere ryttere op bagfra og på selve opløbsstrækningen, kiggede alle på Alberto, hvilket skabte flere huller i det lille felt. I morgen venter der umiddelbart endnu en sprinterafgørelse, hvor vi naturligvis vil forsøge at være med.

Tour of Oman slutter søndag.

Læs også:

Se også: Contador: Armstrong-tilståelse skader sporten

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere