Specialskinne sender Bak på cyklen igen

Lars Bak er klar til at genoptage træningen takket være specialskinne, der stabiliserer hans brækkede knogle

Lars Bak er klar til at hoppe på cyklen igen takket være denne skinne. (Foto: Media Lotto Belisol)
Lars Bak er klar til at hoppe på cyklen igen takket være denne skinne. (Foto: Media Lotto Belisol)

Efter to ugers skadespause kan Lars Bak igen begynde at trampe i pedalerne.

Lotto Belisol-rytteren brækkede en håndrodsknogle, da han styrtede under GP La Marsellaise for to uger siden.

Men efter et besøg hos Dr. Toon Claas er den danske cykelrytter blevet udstyret med en specialskinne, der betyder, at han nu kan indlede den træning, der skal gøre ham klar til enten Paris-Nice eller Tirreno-Adriatico i begyndelsen af marts.

Se også: Cykel-es millimeter fra at miste armen

- Lægen har lavet en skinne, der passer til min position . Nu kan jeg kun sidde i en position på min landevejscykel, fordi håndleddet er fixeret. Hvis skinnen var mere fleksibel, ville bruddet ikke hele. . Det er vigtigt, at jeg kombinere landevejstræningen med kondicyklen derhjemme, fordi jeg skal se, hvor meget jeg kan på landevejen. Dr. Claes fortalte mig, at det er vigtigt, at jeg selv mærker, om det er for smertefuldt, for jeg skal være forsigtig. Han rådede mig til at træne på pæne veje. Jeg skal ikke ud og køre på brostenene i Paris-Roubaix i morgen, siger en munter Lars Bak i en pressemeddelelse.

- Da de tog gipsen af i går, sagde lægen, at jeg så bedre ud end for to uger siden. Men jeg kunne stadig mærke det, når han trykkede på bruddet. Med skinnen føler jeg ingen smerte, kun lidt irritation. Det var for tidligt at tage et billede i går, så de vil tage en CT scanning 26. februar. Så vil lægen fortælle, om jeg kan køre i Paris-Nice eller Tirreno-Adriatico. Det håber jeg virkelig, fordi man har brug for et af de løb inden klassikerne. Jeg kan træne med skinnen, men ikke køre løb. Så jeg må bare lave mine lektier og så håbe på det bedste, siger Lars Bak.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere