Riis: Vi fortryder alle noget ...

Bjarne Riis forholder sig fortsat afventende overfor den seneste tids mange dopingbekendelser og retssagen mod dopinglægen Fuentes

Team Saxo/Tinkoff-ejer Bjarne Riis har stort set ikke sagt et ord til hverken dansk eller udenlandsk presse, siden Tyler Hamiltons bog 'Det hemmelige løb' udkom sidste år med et væld af detaljer om dopingkulturen i cykelsporten og på det daværende Team CSC, som Hamilton kørte for i 2002-03. Ikke et ord om doping i hvert fald.

Heller ikke i 2013 har Riis sagt andet end 'ingen kommentarer', hverken til Lance Armstrongs bekendelser, Michael Rasmussens ditto eller Fuentes-retssagen i Madrid.

Riis sagde dog en anelse mere, da cyclingnews.com bad ham om en kommentar til en historie i Gazetta dello Sport om, at den tidligere CSC-rytter Ivan Basso modtog blodtransfusioner fra den spanske dopinglæge Eufemiano Fuentes.

Se også:

Se også: Riis fredet i Fuentes-sag

- Jeg tror, vi alle har noget, vi fortryder, sagde Riis til hjemmesiden - fulgt af en længere tavshed - da han blev konfronteret med Gazetta-historien før starten på 2. etape af Tour of Oman.

- Jeg vil ikke sige noget om Basso eller noget som helst andet. Jeg har ikke læst Gazzetta dello Sport. Det er ikke øjeblikket, hvor jeg skal udtale mig om det, da der er en retssag i gang. Jeg føler føler intet behov for at kommentere det, sagde Riis.

- Jeg tror alle har en interesse i at hjælpe til en løsning, hvis det er en god og sund løsning. Alle har en interesse i den rigtig løsning, sagde den danske holdejer, der heller ikke har meget at sige til UCI's selvbestaltede 'Sandheds- og Tilgivelses Komité', som forbundet lancerede efter Armstrongs bekendelser.

- Først skal vi have klarhed over, hvad det betyder. Det er vigtigt, før der bliver truffet en beslutning, lød den kryptiske kommentar fra Bjarne Riis.

Se også:

Se også: Basso: Riis vidste intet om doping

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere