Schleck-nedturen fortsætter

Fränk Schleck afsoner doping-karantæne, mens broderen Andy Schleck slås med skader og sygdom på den tohjulede.

Problemerne fortsætter for Andy Schleck, der igen måtte udgå fra et etapeløb. Denne gang på grund af sygdom. Foto: AP
Problemerne fortsætter for Andy Schleck, der igen måtte udgå fra et etapeløb. Denne gang på grund af sygdom. Foto: AP

Mens Fränk Schleck afsoner karantæne for dopingmisbrug, er det op til hans bror, Andy Schleck, at holde familiens og hele Luxembourgs fane højt i cykelsporten. Men det har den 27-årige lillebror svært ved at leve op til for tiden.

Læs også:

Se også: Her er Schlecks dopingdom

Onsdag stillede han til start ved Tour Méditerranéen, men det blev en kort fornøjelse for den tidligere podie-placerede Tour de France-rytter. Han måtte opgive at fuldføre løbets første etape.

- Allerede om morgenen havde jeg åndedrætsproblemer, og jeg fik det kun værre i løbet af etapen på grund af kulden og vinden, sagde Andy Schleck efter at være udgået.

Andy Schleck havde et miserabalt 2012, da han døjede med skader og svigtende form, og han præsterede ingen resultater i sin rolle som kaptajn for Team RadioShack. I det nye år lagde han ud med Tour Down Under.

- Efter Tour Down Under følte jeg, at jeg var på rette vej, og jeg havde virkelig glædet mig til det her løb. Men nu er jeg mere syg, end jeg var før. Jeg må lade min krop komme sig, så jeg kan genoptage træningen hurtigst muligt.

Læs også:

Se også: Andy Schleck udsætter sit comeback igen

Han forventer at blive klar til den næste opgave ved Tour du Haut-Var i midten af februar. Herefter handler det om at bygge formen op til til forårets Ardenner-klassiker. Og siden måske Touren. Her vil han med sikkerhed blive den eneste Schleck-repræsentant, da Fränk afsoner karantæne indtil den 13. juli - midt i årets Tour de France.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere