Sponsor: Vi støtter Lance Armstrong

Nike vakler ikke i deres støtte til Lance Armstrong og hans kamp mod kræft

Ikke alle er imod Armstrong (Arkivfoto: PA)
Ikke alle er imod Armstrong (Arkivfoto: PA)

Mens det hele nærmest ser ud til at ramle sammen for Lance Armstrong, hvor USADAs omfattende rapport, der afslører et omfangsrigt dopingprogram på amerikanerens gamle cykelhold US Postal, igen sender chokbølger igennem cykelsporten.

Det bliver sværere og sværere, ja nærmest umuligt at tro på amerikanerens egen hårdnakkede påstand om, at han aldrig har dopet sig. Men midt i uvejret kan Armstrong måske finde trøst i, at en af hans store sponsorer fortsat bakker op om ham og hans kamp for kræft.

Se mere:

Se også: Upåvirket Armstrong efter doping-rapport

Ifølge cyclingnews.com udsendte hans sponsor Nike i går samme meddelelse, som de udsendte den dag, Armstrong besluttede ikke at kæmpe imod USADAs beskyldninger mod ham. De bakker stadig op om amerikaneren:

- Vi er kede at, at Lance Armstrong ikke længere må deltage i bestemte konkurrencer, og at hans vundne sejre ser ud til at være i fare. Lance har erklæret sig uskyldig, og har været urokkelig i denne holdning. Nike vil fortsat støtte op om Lance og Lance Armstrong Support Foundation, en fond som Lance har skabt for at hjælpe kræft-overlevende, gentog Nike i går.

Se mere:

Se også: Tjente kassen på at dope Armstrong

USADAs omfattende rapport beskriver, hvordan US Postal var gennemsyret af doping, og hvor raffinerede metoder det amerikanske hold tog i brug for at optimere rytternes præstationer. Øverst i hierarkiet sad Lance Armstrong, der ifølge rapporten decideret opfordrede sine holdkammerater til at dope sig selv.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen