Cykelrytter dræbt på træningstur

Den unge Euskaltel-rytter Victor Cabedo blev kørt ned af en bil under træning

Midt under VM-festen er cykelverdenen blevet ramt af en sørgelig nyhed. Den kun 23-årige basker Victor Cabedo er afgået ved døden i dag, efter at være blevet ramt af en bil på en træningstur i Spanien. Det skriver avisen Diario Vasco.

Den 23-årige spanier deltog i og gennemførte årets Giro d'Italia, der startede på dansk grund, og kørte sin første sæson i det professionelle cykelfelt for hjemlandets cykelhold Euskaltel-Euskadi.

Han vandt fjerde etape i det mindre spanske etapeløb Vuelta a Asturias sidste år, og fik før denne sæson en kontrakt med World Tour-holdet Euskaltel.

Alberto Contador har allerede været ude på twitter og give udtryk for sin sorg og støtte til Cabedos efterladte.

Se mere:

Se også: Tour-feltet sørger over nyt dødsfald

- Jeg kan ikke forstå det. Jeg har lige hørt om Victor Cabedos ulykke. Han var en god cyklist og et bedre menneske. Min dybeste medfølelse går til hans familie, skriver Contador på twitter.

Også Giroens direktør Michele Acquarone, som havde Cabedo med i sit cykelfelt tidligere på sæsonen, udtrykker sympati med rytterens efterladte på det sociale medie.

- Jeg er chokeret over at høre om Victor Cabedo. Du kan ikke dø, når du kun er 23 år gammel. Du kan ikke dø sådan. Kondolencer til hans familie.

Cabedos sidste cykelløb blev det nyligt overståede Tour of Britain, hvor han udgik på anden etape.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere