Quick Step-boss: Cavendish ikke et emne

Topossen på det belgiske storhold Omega Pharma-Quick Step, Patrick Lefevere, afviser over for ekstrabladet.dk, rygter om, at Mark Cavendish er på vej til hans hold

Cavendish er ikke på vej til det belgiske storhold (Foto: Thomas Sjørup)
Cavendish er ikke på vej til det belgiske storhold (Foto: Thomas Sjørup)

Verdensmester Mark Cavendish har bekræftet, hvad alle havde en formodning om, nemlig at han ikke er ubetinget tilfreds med sin rolle på Team Sky, og at han søger en lykkelig skilsmisse med det britiske hold.

Det har fået alle til at mistænke det belgiske storhold Omega Pharma-Quick Step for at stå parat med en kontrakt til supersprinteren.

Se også:

Se også: Cavendish: Jeg vil væk fra Team Sky

Over for ekstrabladet.dk afviser teamboss Patrick Lefevere imidlertid, at der skulle være noget om snakken.

- Ja, du har ret: Alle taler om Cavendish og Omega Pharma-Quick Step. Bare ikke mig. Jeg taler ikke om det, siger Patrick Lefevere.

- Det er ikke lige i øjeblikket et emne på min dagsorden. Jeg har andre ting at tage mig til, siger Lefevere.

Se også:

Se også: Holm øjner stor chance for Cavendish-skifte

- Der er mange rygter for tiden, og det er præcis, hvad de er: Rygter. Det er et helt centralt ord, når det gælder Cavendish og Omega Pharma-Quick Step. Det er et rygte, siger Patrick Lefevere.

Cavendish har på Team Sky åbenlyst været utilfreds med, at det ikke har været ham, der har været det største navn og den, der skulle køres for. Det har i stedet været Bradley Wiggins, og det projekt lykkedes så godt, at det formentlig i lang tid vil være ham og hans løjtnant Chris Froome, som holdet vil satse på.

Verdensmesteren vil gerne til et hold, hvor han atter kan få en sprintertog af ryttere til at køre sig frem i spurterne, og den mulighed bliver afgørende for hans valg af hold. Det russiske Katusha-hold har været nævnt, idet Cavendish har et tæt forhold til både sportsdirektør Piva og den tidlige topsprinter Erik Zabel, der er rådigiver på holdet.

Se mere:

Se også: Wiggins: Skift hold Cavendish

Omega Pharma-Quick Step har imidlertid ligget øverst på rygtebørsens liste over ny arbejdsgiver for Cavendish. Dette ikke mindst, fordi Cavendish’ gode ven Brian Holm er sportsdirektør på holdet.

Det har ikke været muligt at indhente en kommentar fra Brian Holm.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen