Succes-dansker: Flere hold viser interesse

Andre Steensen håber, han kan komme tilbage på øverste niveau igen

Skal Steensen (til højre) tilbage på et højere niveau? (Foto: Anders Brohus)
Skal Steensen (til højre) tilbage på et højere niveau? (Foto: Anders Brohus)

SAINT-QUENTIN (ekstrabladet.dk): Den tidligere Saxo Bank-rytter Andre Steensen måtte før sæsonen træde et niveau ned, da han ikke fik forlænget sin kontrakt med Bjarne Riis.

I stedet fik Andre Steensen kontrakt med Glud & Marstrand-LRØ, hvor holdet havde som ambition at få danskerens karriere tilbage på ret køl. Og det må man sige er lykkedes.

Den tidligere etter på juniorernes verdensrangliste har haft en fornem sæson, omend på et lavere niveau, og har sammen med det danske kontinentalhold leveret en fremragende sæson.

Steensen har hentet flere topresultater og sejre i sæsonen i modsætning til sine år hos Bjarne Riis, hvor der stod et stort fedt 0 ud for danskerens sejre.

Til DM i Hammel kort inden Tour de France-starten viste han, at han kan køre med de bedste danskere.

Se også: Dansk DM-sensation håber på elevatortur

Steensen var måske den stærkeste rytter i hele feltet til linjeløbet, hvor han snuppede en bronzemedalje efter Nicki Sørensen og holdkammeraten Sebastian Lander, der fik guld. Et par dage inden havde han også hentet sølv på enkeltstarten ved DM.

Nu tyder det på, at hans navn igen er i spil til de større hold, hvor Saxo Tinkoff muligvis atter kan lure i kulissen. Selv ønsker Steensen ikke at kommentere på holdnavne, men siger, at han håber at være på et større hold efter sæsonen.

Det fortæller han, da ekstrabladet.dk fanger ham på telefonen fra Italien, hvor han er på træningslejr.

- Jeg har nogle hold i kikkerten, og har lidt løs kontakt med nogle forskellige hold, som har vist interesse, fortæller Andre Steensen til ekstrabladet.dk.

Se også:

Se også: Riis-rytter: Irriterende med manglende kontrakt

Hvad vil løs interesse sige?

- Der er et par hold, der har kontaktet Michael Skelde (Glud & Marstrands direktør, red.)og overfor ham vist interesse for mig, og de har bedt mig om at ringe dem op.

- Jeg har endnu ikke fået tilbud fra nogen hold, men jeg håber på, at jeg er på et større hold efter sæsonen, fortæller Steensen, der siger, at hans nuværende hold på ingen måde vil stå i vejen.

Se også:

Se også: Tidligere Riis-rytter vinder i Himmerland

- Michael Skelde gør, hvad han kan for at få mig videre på et større hold. Det var meningen med, at jeg kom tilbage til Glud & Marstrand-LRØ, at jeg fik vist mig frem igen, så jeg atter kunne komme tilbage på et større hold. De står bestemt ikke i vejen, forklarer Steensen.

Det er typisk under Tour de France, at mange hold for alvor begynder at kigge på nye ryttere til den kommende sæson. Måske navnet Steensen er kommet på flere manageres lister efter en fin sæson for det succesrige danske kontinentalhold.

1 af 2 Steensen i sin tid på Saxo Bank (Arkivfoto: Thomas Sjørup)
2 af 2 Skal Steensen (til højre) tilbage på et højere niveau? (Foto: Anders Brohus)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen