Guld-Lasse: Pengene har fristet længe

Den danske OL-guldvinder fra London kan se frem til et stort lønhop, når han skifter til Garmin-Sharp i 2014

Foto: AP/Matt Rourke
Foto: AP/Matt Rourke

Lasse Norman Hansen har de seneste mange måneder været fristet til at skifte til et af de store hold på World Touren.

Den 21-årige cykelrytter, der kører for det lille danske hold Blue Water Cycling, har modtaget flere tilbud, efter at han sidste år vandt OL-guld i omnium. Men først da Garmin-Sharp dukkede op, slog han til.

- Jeg hørte lidt fra nogle hold, da jeg vandt guld, men på det tidspunkt gjorde jeg det klart, at jeg havde brug for ekstra tid. Senere har jeg så fået en masse tilbud, som gælder fra 2014, siger Lasse Norman Hansen.

Se også: Guld-Lasse skal køre amerikansk

- Jeg har ikke haft særlig svært ved at vælge Garmin-Sharp. Jeg har allieret mig med en god agent, som har gjort, hvad de nu er gode til, og han har sørget for at lave den bedst mulige kontrakt på alle måder.

- Økonomisk har det hele tiden været meget fristende at skifte over. Jeg vil sige, at nu hvor det sportslige er kommet med på lige så højt plan som det økonomiske, så blev det endnu mere tiltalende for mig at tage skridtet, siger danskeren.

Se også: Irriteret OL-stjerne: De råber Riis og epo efter mig

- Hvor mange procent stiger du i løn nu?

- Det er en dum idé at prale med den slags, så det vil jeg ikke sige.

Lasse Norman Hansen har fået en toårig kontrakt hos Garmin-Sharp, hvor han samtidig får lov til at satse på banecyklingen frem mod OL i Rio de Janeiro om tre år.

0 kommentarer
Vis kommentarer