OL-guldvinder bejler til Riis

Samuel Sanchez står uden hold for den kommende sæson og vil gerne køre for Tinkoff-Saxo, Alberto Contador og Bjarne Riis

Samuel Sanchez vil elske at køre på samme hold som Alberto Contador. (Foto: AP/Christophe Ena)
Samuel Sanchez vil elske at køre på samme hold som Alberto Contador. (Foto: AP/Christophe Ena)

Han er godt nok blevet 35 år og står uden kontrakt for den kommende sæson, men Samuel Sanchez ønsker ikke at indstille karrieren.

I et interview med Cycling News siger OL-guldvinderen fra 2008, at han stadig drømmer om at vinde VM eller et af de store etapeløb - og han er heller ikke bleg for at indrømme, at han meget gerne vil fortsætte karrieren hos Bjarne Riis og Team Tinkoff-Saxo med den spanske stjerne Alberto Contador på holdet.

Se også: Tour-kongen forlænger med super-holdet

- Alberto er den bedste rytter fra de seneste ti år, og alle vil gerne køre ved hans side. Og ikke kun det - han var ved min side, da jeg vandt i Beijing, og det er noget specielt. Vi kommer også godt ud af det sammen, siger Samuel Sanchez til Cycling News.

Han er noteret for 28 sejre, og tre gange i karrieren har han været på podiet i et af de tre store etapeløb, Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a Espana. I alt er det blevet til syv top 10-placeringer i et 'Grand Tours'-løb.

- Jeg vil stadig gerne vinde et af de store etapeløb og VM på landevej. Jeg ved, at det bliver svært, men hey - det er gratis at drømme! Men, alvorligt, lige nu er min store drøm at blive ved med at køre, siger Samuel Sanchez, der har kørt hele karrieren for det baskiske Euskaltel-mandskab, som imidlertid nu er gået i opløsning.

Se også: Dopingmillionær: Riis har tjent kassen på løgn

- Min eneste virkelighed lige nu er, at jeg ikke har et hold for 2014. Intet er skrevet under, og jeg leder stadig. Jeg ville elske at kunne sige, at jeg har skrevet kontrakt med Saxo eller Omega eller Orica eller Astana eller et andet hold, men det er ikke tilfældet. Det ser så skidt ud, som det lyder.

- Men det sidste, jeg ønsker, er at stoppe på denne måde - at stoppe med at køre, fordi jeg ikke har noget andet valg, og på grund af omstændigheder, der intet har med mig at gøre, siger Sanchez til webmagasinet.

Cykling Riis cykelmillioner går til vilde villaer - og vinDer er 'masser af bank' i Bjarne Riis, som har tjent millioner på en karriere fyldt med doping og løgnehistorier. (Arkivfoto: Claus Bonnerup) Cykling Rig på løgn: Bjarne Riis har tjent 150 millioner

0 kommentarer
Vis kommentarer