Tinkov om stjernekiks: Ikke min fejl

Den russiske holdejer afviser at være skyld i, at Bjarne Riis ikke fik fingrene i spansk stjerne

Oleg Tinkov skyder El Pais' historie ned. (Foto: SPO)
Oleg Tinkov skyder El Pais' historie ned. (Foto: SPO)

Så er den gal med russiske Oleg Tinkov igen.

Ihvertfald hvis man skal tro spanske El Pais.

Således skriver den spanske avis, at den russiske holdejer er den direkte årsag til, at Bjarne Riis ikke fik fingre i den spanske cykelstjerne Samuel Sanchez.

Se også: Hård kritik af Riis' 'pensionist-ryttere'

Sanchez, der er gode venner med Team Saxo-Tinkoffs store profil Alberto Contador, skulle angiveligt have vist interesse for at blive holdkammerat med sin landsmand. Men ifølge El Pais spolerede Tinkov det skifte.

Den udlægning afviser russeren dog selv på sin foretrukne kommunikationskanal, Twitter.

Se også: OL-guldvinder bejler til Riis

- Jeg havde intet at gøre med Sanchez. Jeg har ikke engang mødt ham. Alle forhandlinger med potentielle ryttere er i Bjarnes hænder. Jeg betaler bare, skriver Tinkov.<br /><br /><p>Heller ikke holdets nye direktør, Stefano Feltrin, køber El Pais' historie.</p><a id="_41858128-d891-4805-aaf2-9fa3d5e8a274" href="https://ekstrabladet.dk/sport/cykling/article4673144.ece">Rig på løgn: Bjarne Riis har tjent 150 millioner</a><br /><br /><p>- Det er ikke rigtigt, Oleg Tinkov har aldrig nedlagt veto, siger han til Velonation.</p><p>Den spanske avis opridser på sin side flere årsager til, at Sanchez ikke skifter til Tinkov og Riis' hold.</p><p>De skal handle om en undervægt af russere på holdet og frygten for, at Samuel Sanchez skulle bære rundt på en dopingfortid.</p><a id="_e20cff30-4253-41ea-90ad-8a4fff308eb3" href="https://ekstrabladet.dk/sport/cykling/article4621337.ece">Dopingmillionær: Riis har tjent kassen på løgn</a><br /><br /><p>Dermed er 35-årige Samuel Sanchez stadig ledig på markedet.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer