Astana vil udnytte Fuglsang-form til topresultat

Slagfærdig Astana-duo: Jakob Fuglsang og Vincenzo Nibali skal dominere Romandiet Rundt

Jakob Fuglsang er en af Astanas bedste kort i Romandiet de næste dage. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
Jakob Fuglsang er en af Astanas bedste kort i Romandiet de næste dage. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

Når Romandiet Rundt begynder i Ascona i dag, er det med Jakob Fuglsang i feltet.

Astanas danske stjerne skulle egentlig holde fri, men det blev under Liège-Bastogne-Liège søndag besluttet, at han alligevel skal være med i det schweiziske etapeløb.

- Holdet mener, at jeg skal forsøge at udnytte min gode form til at opnå resultater i Tour de Romandie, så derfor er jeg med, når det schweiziske etapeløb begynder i eftermiddag, fortæller Jakob Fuglsang tirsdag i Politiken.

- Oppe i hovedet havde jeg indstillet mig på at skulle slappe lidt af på dette tidspunkt. Men jeg kan sagtens forstå holdets argumenter, for jeg synes også selv, jeg stadig er godt kørende. Og når jeg sagde ja, er det også ensbetydende med, at jeg vil prøve på at lave et topresultat. Ellers giver det ikke rigtig nogen mening, siger han.

Se også: Liége-vinder: Jeg havde faktisk ikke gode benSe også: Fuglsang og Astana fik for lidt ud af det i LiégeSe også: Gerrans vinder Liege-Bastogne-Liege!

Løbet åbnes med en prolog på 5,5 kilometer i byen ved Maggiore-søen i det sydlige Schweiz.

Fuglsang er bestemt ikke eneste kort, Astana har at spille med i løbet. Stjernen over dem alle på det kasakhiske hold, Vincenzo Nibali, er også blevet tilføjet i 11. time.

Tinkoff-Saxo kommer med følgende hold: Nicolas Roche, Rafal Majka, Evgeny Petrov, Pawel Poljanski, Oliver Zaugg, Jay McCarthy, Christopher Juul-Jensen og Edward Beltran.

Løbet fungerer som opvarmning til Giro d'Italia, der begynder med en enkeltstart i Belfast 9. maj.

0 kommentarer
Vis kommentarer